Alpha brend

Prvi u svemu što rade!

Alpha brend TV uređaja, mobilnih telefona, tableta i kućnih aparata je mlad brend, nastao u želji da se korisnicima ponudi vrhunski prozivod po pristupačnim cenama. Za vrlo kratko vreme, tržištu su predstavili po nekoliko modela iz svake proizvodne grupe, pokrivajući time potrebe svih nas za modernim tehnologijama, koje sebi možemo priuštiti.

Popravke u garantnom roku

Alpha i BG Elektronik su se dodatno potrudili da popravku tvog Alpha uređaja učine što bezbolnijom! Popunjavanjem formulara ili pozivom na 011.208.66.66 ili 066.8100.216 možeš zakazati besplatan dolazak Mobilne Servisne Ekipe, koji god da je uređaj u pitanju! Dakle, ako si na poslu, u gužvi ili prosto nemaš vremena da šalješ svoj Alpha mobilni telefon na servis, pozovi nas i mi ćemo besplatno doći po uređaj i dopremiti ga za tebe u servis! I tako za sve proizvode iz Alpha programa!

Ukoliko imaš bilo kakvo pitanje, problem ili ti je potrebna podrška, možeš nas kontaktirati putem telefona 011.208.66.66 ili 066.8100.216 ili možeš zakazati besplatan dolazak Mobilne Servisne Ekipe na tvoju adresu!

Ako nisi iz Beograda, a treba ti Alpha servis, možeš poslati svoj uređaj kurirskom službom City Express. Zakaži kurira pozivom na broj 011.3093.000. Transport uređaja u garantnom roku je besplatan!

Popravke u vangarantnom roku

BG Elektronik je pravo mesto i za popravke Alpha uređaja po isteku garantnog roka. Naša usluga Mobilne servisne ekipe ti je dostupna i pošto je garancija prošla, a više o tome možeš pogledati ovde.

Dodatna oprema za tvoj telefon

Pogledaj aktuelnu ponudu dodatne opreme za telefone u BG Elektronik Online Shopu! Tu su stalno i vesti o Akcijama, pa te zovemo da se prijaviš na naš NEWSLETTER kako ti popusti ne bi promakli!