DeLonghi servisni centar

Popijte kafu kao pravi Italijani. Ako i vaš dan ne može da započne bez mirisa i ukusa savršene kafe, onda je sigurno da vam je važan besprekoran rad vašeg aparata za kafu!

BG Elektronik je autorizovani DeLonghi servisni centar

Ako vam je potrebna bilo kakva podrška, savet ili popravka vašeg DeLonghi uređaja prava smo adresa. Kako bismo popravku učinili još jednostavnijom, uveli smo novu, jedinstvenu uslugu na našem tržištu - Mobilnu Servisnu Ekipu. Nudimo vam da besplatno dođemo po uređaj, dopremimo ga u servis ili ga popravimo na licu mesta ukoliko je to moguće. Dakle, ako nemate vremena da sami dođete do nas, zakažite Mobilnu servisnu ekipu popunjavanjem formulara ili pozivom na broj 011.208.66.66 ili 066.8100.216 i servis vašeg DeLonghi uređaja nikada neće biti lakši! Više o našoj usluzi pročitajte ovde.

Delonghi dodatna oprema

Pored servisiranja, vašem DeLonghi kafe aparatu potrebna je i redovna kontrola. Nešto od toga možete da uradite i sami, kao što je na primer dekalcifikacija uređaja. Sve što je potrebno je da redovno čistite uređaj od kamenca, koristeći dekalcifikator iz DeLonghi ponude. Pored toga, ako vam je potreban bilo koji drugi deo za vaš DeLonghi uređaj, možete nas kontaktirati mailom na servis@bgelektronik.com , pozivom na 011.208.66.66 ili 066.8100.216. Posetite naš online shop, možda deo ili dodatnu opremu koja vam treba već imamo na stanju!