Meizu ovlašćena podrška

Meizu je jedan od 10 najvećih proizvođača pametnih telefona u Kini. Sa fokusom na razvoj premium mobilnih telefona, milioni korisnika širom sveta već uživaju u onome što je bio cilj ove kompanije, a to je inovativnost i intuitivnost. 

Niz modela vrhunskog dizajna i karakteristika dokazuje da se radi o kompaniji sa ozbiljnim razvojnim ulaganjima čiji svaki sledeći model smartphone-a sledi ili prevazilazi uspeh prethodnog. 

Meizu mobilni telefoni osvajaju poverenje profesionalaca i korisnika svojim dizajnom, korisničkim iskustvom i izvanrednim performansama i specifikacijama. 

Premium telefon zaslužuje premium podršku! 

Imaš pitanje ili neki problem vezano za korišćenje tvog Meizu telefona? Obezbeđena ti je podrška u svakom trenutku bez obzira da li je tema koja podleže garantnom ili vangarantnom roku. Znamo odgovore i tu smo da ti pomognemo. Kontaktiraj nas na 011.208.66.66 ili mailom na servis@bgelektronik.com.

Polomljen displej!

Nije za očajavanje! Ne stižeš da dođeš do servisa? Ni to nije problem. Sve možeš da završiš baš ovde na našem sajtu. Zakaži Mobilnu servisnu ekipu i naši tehničari će doći kod tebe da poprave. Zamisli, možeš čak i karticom da platiš kod kuće. Više o Mobilnoj servisnoj ekipi pogledaj ovde