Mobilna servisna ekipa

Popravka bilo kog uređaja nikada nije bila jednostavnija!

BG Elektronik servisni centar ti nudi jedinstvenu uslugu na našem tržištu! Dovoljan je samo jedan poziv i Mobilna servisna ekipa BG Elektronik servisnog centra besplatno dolazi na tvoju adresu i na licu mesta dijagnostikuje kvar, popravlja uređaj, ili ga donosi u servis na popravku. I to bilo kog uređaja, bez obzira da li je u pitanju mobilni telefon, mali kućni aparat ili neki gabaritni uređaj, kao što je televizor, frižider ili veš mašina.

Kompletnu listu uređaja na kojima vršimo popravke možeš da pogledaš ovde.

BG Elektronik je i do sada bio servis koji može da popravi SVE, a uz našu novu uslugu Mobilna servisna ekipa, popravka bilo kog aparata ti je još dostupnija, brža i efikasnija. Cilj nam je da pružamo dodatni komfor, efikasnu uslugu i da štedimo tvoje vreme i novac bez tvog dodatnog angažovanja.

Dakle, ako tije potrebna popravka bilo kog tehničkog uređaja, bilo koje marke- Mobilna servisna ekipa će doći do tebe i rešiti problem sa radom tvog TVa, mobilnog telefona, frižidera, usisivača, klima uređaja, veš mašine… I to nije sve!

Plati karticom kod kuće!

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

Zakaži besplatan dolazak Mobilne servisne ekipe ili pozovi broj 011.208.66.66 ili 066.8100.216.

I ne zaboravi: Sve može da se popravi!

 

Napomena: Ova usluga je dostupna samo za područje Beograda!