Nijedan servis nije tako cool kao COOLPAD

BG Elektronik je jedini autorizovani Coolpad servisni centar u Srbiji!

Kao jedan od najprespektivnijih brendova u oblasti telekomunikacija, Coolpad telefoni predstavljaju pravu sinergiju vrhunskog dizajna i premium funkcionalnosti.

Mlad i moderan proizvođač, Coolpad je jedan od 10 svetskih brendova pametnih telefona.

2014 godine je proglašen za 7-og proizvodjača telefona u svetu, odnosno 4 proizvodjač telefona u Kini.

Svi modeli Coolpad smart telefona u fokus stavljaju korisnika.

Novi modeli Coolpad telefona Modena II i MAX, koji su se nedavno pojavili na našem tržištu, oba sa 5.5” ekranom I luksuznog izgleda, predstavljaju flagship modele ovog proizvođača. Vrhunsko korisničko iskustvo je osnovni cilj razvoja i fokus kompanije Coolpad. Zato je i nama važno da maksimalno uživaš u korišćenju svog Coolpad telefona, znajući da imaš obezbeđenu podršku kad god ti ona zatrebala.

Popravke u garantnom roku

Ukoliko ti je potrebna podrška za tvoj Coolpad telefon u toku trajanja garantnog roka, možeš nam se obratiti lično iili preko trgovca. Mi ćemo se u svakom slučaju potruditi da ti što pre pružimo sve potrebne odgovore, kako ne bi protekao ni jedan dan bez tvog omiljenog telefona! Više o popravkama u garantom roku pročitaj ovde.

Popravke u vangarantnom roku

Za popravke telefona u vangarantnom roku, nudimo jedinstvenu uslugu na našem tržištu - Mobilnu servisnu ekipu! Možeš nas pozvati i zakazati servis putem formulara ili telefonom i mi ćemo besplatno doći po uređaj i dopremiti ga za tebe u servis. Više o mobilnoj servisnoj ekipi možeš se informisati ovde.

Za bilo kakva pitanje, slobodno nas kontaktiraj. Zakaži servis ili nas pozovi na 011.208.66.66 ili 066.8100.216.

Dodatna oprema za mobilne telefone

Pogledaj šta od dodatne opreme za svoj telefon možeš da nabaviš preko našeg online shopa. Par novih maskica, externi punjač ili selfie stick, učiniće da tvoj telefon dobije potpuno novo ruho!