Servisni centar BG Elektronik

Sve može da se popravi! BG Elektronik servisni centar je poznat korisnicima više generacija, što je razumljivo jer postojimo skoro pola veka.  Naše servisno iskustvo potiče iz vremena prvih HiFi audio uređaja i kolor televizora, a zajedno sa razvojem tehnike traje do današnjeg dana.

Danas smo savremeni servis, sa puno iskustva i različitog tehničkog znanja. Kod nas možeš da popraviš sve, jer smo jedini servis koji popravlja SVE vrste uređaja kućne tehnike, i to, bilo kog proizvođača.

Kompletnu listu uređaja na kojima vršimo popravke možeš da pogledaš ovde.

Kako do popravke?

Mobilna servisna ekipa - nov način servisiranja

Želimo da vam predstavimo našu novu uslugu Mobilnu servisnu ekipu. Prvi put i jedini nudimo usluge terenskih popravki za SVE vrste tehničkih uređaja, a dolazak Mobilne servisne ekipe je besplatan! Ne morate dolaziti u servis bilo da se radi o pokvarenom mobilnom telefonu ili televizoru, doći će Mobilna servisna ekipa do vas!

U zavisnosti od vrste uređaja ili kvara, popravku ćemo izvršiti na terenu ili ćemo uređaj besplatno doneti u servis. Više o mobilnoj servisnoj ekipi pogledaj ovde.

Dolazak u servis ili slanje uređaja brzom poštom

Za sve one kojima je draže da nas posete, uvek stoji mogućnost da uređaj donesete direknto kod nas u servis. Mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem roku izadjemo u susret i pregledamo uređaj kako biste dobili sve relevantne informacije o kvaru i mogućnosti popravke.

Ukoliko niste iz Beograda bilo koji neispravan uređaj nam možete dostaviti brzom poštom na adresu servisa.

Vangarantne popravke

Nudimo popravke svih vrsta uređaja, u vangarantnom roku, bilo kog proizvođača. Pre prijema uređaja na servis, trudimo se da svakom korisniku predočimo okvirnu cenu popravke. To možemo da uradimo jedino uz vašu pomoć, te je zato jako važno da uvek čujemo šta nije u redu sa uređajem i kako se manifestuje kvar na koji se žalite. Naše pretpostavke o ceni i vrsti kvara ćemo potvrditi pregledom uređaja, posle čega ćemo vas kontaktirati i tražiti potvrdu da li da nastavimo sa popravkom uređaja.

Posebne pogodnosti

Osim dolaska Mobilne servisne ekipe na lice mesta, obezbedili smo i plaćanje na licu mesta platnim i kreditnim karticama. Više informacija o Načinima i uslovima plaćanja.

BG Elektronik servisni centar nije samo mesto gde sve može da se popravi, već i servis koji na sve svoje izvršene servisne usluge pruža garanciju od čak 2 godine!

Garantne popravke

Za popravke u garantnom roku, uspostavili smo saradnju sa brojnim proizvođačima. Više o uslovima garancije i informacijama kako da ostvarite pravo popravke u garantnom roku možete da pogledate na strani Ostvarivanje prava na garanciju.