Stigao je UMI!

Ako želiš pristupačan a sofisticiran smartphone

1.3GhZ processor,  DG Twin-Shield, Dual T2X-1 Staklo, 5” Sharp displej, 100% ručno rađeno aluminijumsko kućište, 1GB RAM i 8GB ROM, Sony high-capacity baterija, 8.0 MP kamera, vrhunski zvuk- samo su neke od karakteristika fenomenalnog UMI telefona!

Potpuno novo na našem tržištu, dostupni u crnoj i zlatnoj boji, mobilni telefoni marke UMI odmah su prikupili simpatije i pozitivne kritike svih koji ih ugledaju. Izuzetno su elegantnog i modernog dizajna, a ono što je posebno važno, izrađeni su uz pomoć tehnologije koja uređaj čini duplo jačim i otpornijim na slučajne udare (shockproof).

BG Elektronik je jedini autorizovani UMI servis u Srbiji

Ukoliko ti je potrebna podrška ili savet za tvoj novi UMI telefon, na pravom si mestu! BG Elektronik je jedini autorizovani servisni centar za UMI telefone, i kod nas možeš dobiti sve informacije koje su ti potrebne! Možeš nas kontatirati na 011.208.66.66 ili putem maila na servis@bgelektronik.com.

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imaš neko pitanje ili reklamaciju u toku trajanja garantnog roka, možeš nam se obratiti lično, poslati uređaj poštom ukoliko nisi iz Beograda, ili uputiti reklamaciju preko trgovca. U svakom od tih slučaja, potrudićemo se da maksimalno brzo damo sve potrebne odgovore i da pružimo vrhunsku podršku. Više informacija o popravkama u garantnom roku, pročitaj ovde.

Popravke u vangarantnom roku

Za popravke telefona u vangarantnom roku, nudimo jedinstvenu uslugu na našem tržištu - Mobilnu servisnu ekipu! Možeš nas pozvati i zakazati servis putem formulara ili telefonom i mi ćemo besplatno doći po uređaj i dopremiti ga za tebe u servis. Više o mobilnoj servisnoj ekipi možeš se informisati ovde.

Za bilo kakva pitanje, slobodno nas kontaktiraj. Zakaži servis ili nas pozovi na 011.208.66.66 ili 066.8100.216.