Tesla TV – Dostojan svog imena

BG Elektronik je jedini autorizovani servis TESLA TV uređaja

Od kada su se pojavili na našem tržištu, Tesla televizori su za kratko vreme dostigli status jednog od najpopularnijih brendova, kako zbog vrhunskih funkcionalnosti, tako i zbog elegantnog i modernog dizajna.

Sada svi mogu da imaju odličan TV

Elegantni i pouzdani Tesla televizori iz serije 3 isporučuju sliku bez konkurencije u svojoj kategoriji. Uz panele A klase, tjunere za prijem digitalnog, a kod nekih modela i satelitskog signala, sve neophodne konekcije, dizajn koji se uklapa u svaki prostor i izuzetno povoljnu cenu, svetski standardi nikada nisu bili pristupačniji. Zaista - Best Buy.

Trenutni aktuelni modeli Tesla TV uređaja koje možete naći u svakoj bolje opremljenoj prodaji tehničke robe su dijagonale od 29” do 58”, sa ili bez smart funkcija, u srebrnoj ili crnoj boji- za svakog ponešto!

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, ili vam je potrebna pomoć i podrška za vaš Tesla TV uređaj u garantnom roku, na pravom ste mestu!

Slobodno nas kontaktirajte, zakažite servis ili nas pozovite i mi ćemo se potruditi da vam u što kraćem roku damo sve odgovore, kako biste što pre ponovo uživali u vrhunskoj slici vašeg TV uređaja!

Zakažite besplatan dolazak mobilne servisne ekipe popunjavanjem formulara ili nas pozovite na 011.208.66.66 ili 066.8100.216 i kontaktiraćemo Vas u najkraćem roku radi preciziranja termina. 

Za dodatne informacije o uslovima garantnog roka, možete se informisati ovde