Toshiba servisni centar

BG Elektronik je jedini autorizovani Toshiba servisni centar za TV aparate i video uređaje. Kod nas se možete informisati o svim novostima, dobiti podršku ili rešiti problem sa vašim Toshiba TV aparatom!

 

Popravke u garantnom roku

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam je potrebna podrška u vezi sa vašim Toshiba TV aparatom, na pravom ste mestu! Možete zakazati dolazak naše Mobilne servisne ekipe popunjavanjem formulara ili pozivom na 011.208.66.66 ili 066.8100.216. Potrudićemo se da u što kraćem roku odgovorimo na sva vaša pitanja i rešimo problem. Više o garantnim popravkama pročitajte ovde.

Za sve vas koji niste iz Beograda, za prevoz uređaja sa vaše adrese možete kontaktirati kurirsku službu City Express, pozivom na broj 011.3093.000 Prevoz uređaja u garantnom roku je besplatan!

B2B saradnja

BG Elektronik je sklopio ekskluzivni ugovor o održavanju profesionalnih Toshiba displeja. Mi potpuno razumemo koliko je ispravan rad displeja važan za vaš posao, te smo se zato potrudili da zajedno sa Toshibom organizujemo najbržu i najefikasniju podršku. Informišite se kod vašeg prodavca o načinima na koje možete pokrenuti reklamaciju.

Popravke u vangarantom roku

Pokvario vam se TV? Pozovite Mobilnu servisnu ekipu BG Elektronik servisa i mi ćemo vam u što kraćem roku rešiti problem. Ako niste sigurni da li se vaš TV isplati popravljati, pogledajte naš članak o Popravkama TV uređaja.

Zakažite servis popunjavanjem formulara i organizovaćemo besplatan izlazak naše Mobilne servisne ekipe!