BG Elektronik d.o.o Beograd

PANTONE True wireless bluetooh slušalice u FLORESCENTNO ŽUTOJ boji

Cena:
6.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PANTONE True wireless bluetooth slušalice u FLORESCENTNO ŽUTOJ boji kombinuju odličan zvuk i dugotrajnu bateriju, pružajući vam slobodu u obavljanju svih vaših aktivnosti. S kapacitetom od 300 mAh za kutiju za punjenje i 30 mAh za slušalice, ove slušalice vam omogućavaju do 5 sati muzike i razgovora. Uz mogućnost korišćenja u mono ili stereo režimu, Pantone true wireless slušalice pružaju vam fleksibilnost i udobnost tokom celodnevnog korišćenja. Pantone true wireless slušalice će vam pružiti vrhunsko iskustvo slušanja i praktičnost tokom celog dana.

Šifra: PT-TWS008F
Kategorija: Bluetooth slušalice
Proizvođač: Pantone


Uz odličan zvuk i dugo trajanje baterije, možete obavljati sve svoje aktivnosti bez brige o kvalitetu zvuka i vremenu punjenja. Pantone True Wireless su bežične slušalice sa Bluetooth® 5.1 tehnologijom. Njihov domet, jednak 10 metara, omogućiće vam da slušate svoju muziku i upućujete pozive u potpunoj slobodi bez potrebe da svoj uređaj nosite sa sobom pri svakom pokretu.

Jednostavan i elegantan dizajn: ove slušalice sa kapsulama koje se stavljaju u uvo dobro stoje u uhu, omogućavajući vam da ih nosite tokom dana, bilo na poslu, tokom treninga ili u šetnji. Zahvaljujući njihovoj maloj težini (ukupno 40 g) i kompaktnoj veličini, možete ih udobno nositi gde god želite. Futrola ima magnetno zatvaranje sa magnetnim fiksiranjem slušalica i to garantuje veću sigurnost proizvoda.

Elegantna futrola ne samo da štiti slušalice od prašine i ogrebotina, već vam takođe omogućava da dopunite svoje slušalice u bilo kom trenutku i gde god da se nalazite. Sa kapacitetom od 300 mAh za kutiju za punjenje i 30 mAh za slušalice, uz Pantone true vireless možete uživati u do 5 sati muzike i razgovora.

Možete koristiti Pantone true wireless u mono ili stereo režimu, pošto obe slušalice imaju ugrađen mikrofon; na ovaj način možete da nastavite sa svojim razgovorima čak i koristeći samo jednu od dve slušalice.

Pantone true wireless multifunkcionalni daljinski upravljač sa tehnologijom dodira. Ovo će vam omogućiti da lako upravljate muzikom i pozivima: možete da odgovarate na pozive, kontrolišete jačinu zvuka, preskačete pesme, pauzirate muziku, kontrolišete jačinu zvuka i aktivirate glasovnog asistenta direktno sa slušalica.

Tip: Bežične slušalice

Ugrađeni mikrofon: ✔

Težina: 40 g

Osetljivost: 108 dB

Impedansa: 0 Ohm

Frekvencijski odziv: 20 - 24.000

Obim: 10 m

Konektori: Bežični

EAN: 4713213365953
Proizvođač: Pantone
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno