BG Elektronik d.o.o Beograd

Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro

Cena:
33.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: BHR5056EU
Kategorija: Prečišćivači
Proizvođač: Xiaomi


Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro do svežeg i čistog vazduha

15 minuta prečišćavanja za dnevnu sobu od oko 40m², velika efektivna površina pokrivanja do 60m², za velike dnevne sobe, spavaće sobe, kancelarije. Isporuka 8330l prečišćenog vazduha u minuti. Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro je efikasan protiv neprijatnih mirisa sa 650.000 mg visokokvalitetnog aktivnog uglja. Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10 efikasno prečišćavanje velikih čestica, npr. polena. Uz Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro i negativnom jonizacijom vazduha do kvalitetnog vazduha poput svežeg šumskog.

Prečišćavanje cele sobe
Pripremite prostoriju za spavanje uz svež vazduh, Mi Pametni prečišćivač vazduha 4 Pro ima CADR do 500 m³/h* i isporukom 8330L* čistog vazduha u minuti. Prečišćeni vazduh može da dopre do svakog ugla doma za potpuno uživanje u čistom vazduhu.

Čist vazduh koji je vidljiv
Sa sveobuhvatnim nadzorom i prikazom u realnom vremenu. Ciljano prečišćavanje koje ostavlja zagađivače nemoćnim. Praćenje promena kvaliteta vazduha za ciljanije, efikasnije prečišćavanje. U automatskom režimu prečišćivač prati kvalitet vazduha u realnom vremenu i automatski prilagođava brzinu prečišćavanja.

Intuitivan ekran, interfejs lak za kontrolu
Intuitivni podaci prikazani na OLED ekranu o kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru PM2,5/PM10 u realnom vremenu i svetlosnom trakom u boji. Prilagodite podešavanja prečišćavanja pomoću jednostavnih tastera za kontrolu dodira, jednim laganim dodirom za podešavanje svog Mi prečišćivača vazduha 4 Pro i svoje potrebe za kvalitetnim vazduhom.

Samo jedan filter za do godinu dana upotrebe
Svakodnevna svežina sa dugotrajnim filterom, napravljen od visokoefikasnog filtera velike površine i visokokvalitetnog aktivnog uglja velike zapremine, može da traje 6 - 12 meseci. Nema potrebe za čestom zamenom filtera.
Troslojna filtracija u jednom filteru za visoko efikasno prečišćavanje sa Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro, uključujući primarni filter, Xiaomi filter visoke efikasnosti i visokokvalitetni filter sa aktivnim ugljem, koji zajedno rade na prečišćavanju vazduha za zdraviji život.

Aktivni ugalj visokog kvaliteta
Uklanjanje mirisa za trajnu svežinu. Aktivni ugalj ima visoku stopu adsorpcije, sposoban je da eliminiše mirise i održava svež vazduh.

Negativna jonizacija vazduha
Uklanjanje ustajalog vazduha za svež dom. Poboljšano prečišćavanje vazduha sa čišćenjem od prašine za osećaj kao da ste u šumi.

Pametna kontrola
Započnite prečišćavanje vazduha bilo gde i bilo kada uz aplikaciju Mi Home da biste aktivirali Mi Prečišćivač vazduha 4 Pro u pokretu, tako da je vazduh svež od trenutka kada stignete. Kontrola uređaja je moguća i pomoću glasovnih komandi.

Niski šum 33,7 dB
Vazduh visokog kvaliteta za neometano spavanje. Prebacite se na noćni režim da biste isključili osvetljenost ekrana za prečišćavanje bez odsjaja i šuma. Vaš prečistač će nastaviti da cirkuliše vazduh, pružajući vam savršeno okruženje za noć zdravog sna.

Gornja rešetka koja se lako čisti
Očistite prečišćivač iznutra. Da biste zaštitili bebe u kući, gornja rešetka je pričvršćena i ne može se slučajno ukloniti. Odvrnite i uklonite rešetku za lak pristup lopaticama ventilatora i vazdušnim kanalima. Očistite unutrašnjost vašeg prečistača da biste sprečili sekundarno zagađenje.
Razlika između Xiaomi visokoefikasnog filtera i konvencionalnog HEPA filtera 

Kombinuje dve tehnologije filtera: elektrostatičko punjenje i mehaničku filtraciju, Xiaomi visokoefikasni filter može ukloniti 99,97% čestica iz vazduhu do minimalne veličine od 0,1 mikrometara i ukloniti prašinu, PM2.5, polen, perut kućnih ljubimaca, dim, čak i najmanju mikroplastiku. Za fine čestice veličine do 0,3 mikrona, Xiaomi visokoefikasna brzina filtracije 99,97%, a za čestice veličine samo 0,1 mikrona, brzina filtracije može dostići 99,99%.
Preporučuje se za prostor do 60m2.

Preporučuje se za prostor do 60m2.

Ključne karakteristike:

 • Stopa isporuke čistog vazduha - 500m³/h
 • OLED ekran
 • Senzor sa dvostrukim efektom PM2.5/PM10
 • Negativna jonizacija vazduha
 • CADR - Clean Air Delivery Rate (formaldehid):
 • 185 m³/h
 • CADR - Clean Air Delivery Rate (čestice):
 • 500 m³/h
 • Životni vek filtera:
 • 6 - 12 meseci
 • Nivo buke:
 • 34 - 65dB
 • Frekvencija:
 • 50/60 Hz
 • Napon:
 • 100-240 V
 • Snaga:
 • 50W
EAN: 6934177743665
Proizvođač: Xiaomi
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno