Mi Vacuum Cleaner G10

Stara cena: 32.999 RSD
Ušteda: 3.009 RSD
29.990 RSD
Šifra:
BHR4307GL
Proizvođač:
Xiaomi
Za brend:
Za uređaj:
- +
Poručite

Opis proizvoda:

Mi Usisivač G10
Dvostruke performanse, upola manji napor | 150 AV usisna snaga | TFT HD ekran u boji | Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta | Sve u jednom usisivač i bris
150 AV vodeće usisne snage
Novi nadograđeni brzi vodeći motor brzine 125.000 RPM pruža snažnu usisnu snagu, nudeći vrhunske performanse i neviđeno iskustvo čišćenja.
TFT ekran u boji visoke rezolucije
Novouređeni vizuelni operativni sistem koristi TFT ekran u boji koji vam omogućava da lako pregledate informacije kao što su trenutni režim, status baterije i još mnogo toga. Jasnoća prikaza na nivou mobilnog telefona pruža izvanredno vizuelno iskustvo i istovremeno odličnu kontrolu.
Samo zaključavanje jednim dodirom
Novo dodata jedinstvena funkcija elektronskog zaključavanja znači da više ne morate da pritiskate i držite dugme tokom upotrebe. Umesto toga, jednostavno dodirnite dugme „Zaključaj“ da biste uključili neprekidni rad, a zatim ga ponovo dodirnite da biste otključali. Ovo oslobađa prste i minimizira otkazivanje dugmeta zbog ponovljene upotrebe.
Pametna četka za pod visokog obrtnog momenta
Pametnija četka za pod automatski otkriva različite materijale za podove i u skladu s tim podešava brzinu. Ova funkcija značajno produžava vek trajanja baterije smanjujući nepotrebno vreme provedeno u režimima veće snage.
Dizajn protiv zapletanja
Rebra u obliku slova V na telu četke daju povećani prečnik koji smanjuje broj okretanja kose. Kosa na površini rebara se umesto toga pomera prema centralnoj usisnoj mlaznici, efikasno sprečavajući zapletanje kose.
Usisajte i obrišite sve u jednom potezu
Magnetni rezervoar za vodu omogućava vam usisavanje i brisanje u jednom potezu. Zaštitite podnice i olakšajte čišćenje pomoću prekidača na ravnom mopu od 230 ml za podešavanje protoka vode, čineći ga pogodnim za upotrebu na različitim vrstama poda i tokom različitih vremenskih uslova.
Vrhunska baterija velikog kapaciteta
Baterija velikog kapaciteta 3000 mAh. Sa trajanjem baterije do 65 minuta, visoko-efikasna baterija lako zadovoljava potrebe većih domova.
Zamena baterije jednim dodirom i udvostručeno trajanje baterije
Uklonjivi dizajn baterije omogućava vam zamenu baterije samo jednim dodirom. Lako zamenite baterije, tako da možete da nastavite dalje bez potrebe da čekate. Čistite s lakoćom, bez brige o trajanju baterije (Zamenska baterija se kupuje odvojeno).
Dizajn sa dvostrukim punjenjem
Usisavač je opremljen zidnim nosačem za punjenje koji se puni i skladišti. Skinite ga sa držača, da očistite usisivač i vratite na punjenje. Opcionalni držač za proširenje sa dvostrukim punjenjem može istovremeno puniti dve baterije, izbegavajući potrebu za čestim punjenjem.
12-ciklonski sistem za odvajanje
Dizajn od 12 ciklona premašuje industrijske standarde i sposoban je da odvaja sitne čestice iz vazduha. Rezultat je veliko poboljšanje efikasnosti uklanjanja čestica prašine iz vazduha, smanjujući količinu prašine koja ulazi u HEPA filter i uveliko proširujući njegovu uslugu život.
99,97% filtracija čestica od 0,3 mm
Efikasan petoslojni sistem filtracije izbacuje čist vazduh, koristeći logiku pročišćivača. HEPA je zaštićen multi-ciklonskim sistemom za odvajanje koji smanjuje nivo prašine dok perivi filteri smanjuju potrebu za čestom zamenom filtera.
Popularni dodaci, pogodni za vaše potrebe čišćenja
Mini električna četka za čišćenje dlaka, dlaka kućnih ljubimaca i još mnogo toga. Očistite posteljinu i sofe s lakoćom, vodeći računa o svom zdravlju i unoseći duševni mir.
Mlaznica za pukotine, za čišćenje pukotina na vratim, prozorima i uglova.
2-u-1 četka za brisanje prašine za nameštaj / tastature. Prašina na stolovima, stolice, ormari, tastature, plafoni i još mnogo toga.
0,6 L velika uklonjiva čaša za prašinu
Zadržava više prašine i čini čišćenje lakšim.
Uštedite prostor - skladištite i usisivač i pribor zajedno.
Perive HEPA komponente
Jednostavno održavanje, dugotrajna čistoća

Preporuka servisera

Isporuka

Rok isporuke 2 radna dana.