BG Elektronik d.o.o Beograd

Držači za telefone za automobile

Držači za telefone za automobile su praktični i funkcionalni dodaci koji omogućavaju sigurno i udobno postavljanje mobilnog telefona, tableta ili navigacije u vozilu. Ova kategorija proizvoda obuhvata različite vrste držača, kao što su nosači za ventilacione otvore, držači za vetrobransko staklo ili tablu, kao i magnetni držači. Svi ovi držači za telefone za automobile omogućavaju korisnicima da sigurno koriste svoj telefon za navigaciju, hands-free pozive ili upotrebu aplikacija tokom vožnje.
Nosači za ventilacione otvore su kompaktni i jednostavni za montažu, koristeći držače sa oprugama ili magnetima kako bi stabilno držali telefon tokom vožnje. Držači za vetrobransko staklo ili tablu pružaju veću fleksibilnost u postavljanju telefona i često imaju mogućnost podešavanja ugla gledanja.
Magnetni držači koriste jake magnete koji se postavljaju na telefon ili na njegovu masku kako bi ga sigurno držali u mestu. Ovi držači su posebno popularni zbog svoje jednostavnosti i brzine postavljanja telefona u vozilu.