BG Elektronik d.o.o Beograd

BlendJet 2 Mixer Solid Black

Stara cena:
10.990 rsd
Akcija:
8.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

BlendJet 2 Mixer Solid Black - BlendJet 2: Prenosivi blender s TurboJet tehnologijom, 5x jači, USB-C punjenje, vodootporan. Idealno za smutije i šejkove. Brza obrada hrane, tih, mogućnost zaključavanja.

Šifra: 250255
Kategorija: BlendJet blenderi
Proizvođač: BlendJet


BlendJet 2 prenosivi blender sa patentiranom TurboJet tehnologijom čini seckanje lakšim i praktičnijim. Sa snažnim motorom i udvostručenim kapacitetom baterije, pet puta je moćniji od svog prethodnika. USB-C punjivi, vodootporan i samočisteći, savršen je za pravljenje napitaka kao što je smuti, proteinski šejkovi i mešana pića. Njegov kompaktan dizajn čini ga idealnim za avanture, a njegov tihi rad neće ometati druge.

Blender sledeće generacije
BlendJet 2 pruža veliku snagu blendera u pokretu. Napravili smo BlendJet 2 prenosni blender tako da možete da pravite šta god želite, bilo gde u svetu — od vrha planine do kuhinjske ploče. Lako je i praktično za upotrebu kod kuće, na poslu, na otvorenom, u teretani, u kolima, na plaži, na odmoru ili gde god vas dan odvede.

Patentirana TurboJet tehnologija
Tradicionalni blenderi koriste samo svoje oštrice za blendanje, ali mi smo izmislili novi metod koji svaki drugi blender čini zastarelim. Naše tajno oružje? Oštrice od nerđajućeg čelika BlendJet 2 su pomerene od centra osnove, što stvara efekat tornada koji izbacuje sastojke u zadnji deo tegle 275 puta u sekundi, što rezultira drastično boljim mešanjem. Ova tehnologija — u kombinaciji sa snažnijim motorom i udvostručenim kapacitetom baterije — čini BlendJet 2 pet puta moćnijim od BlendJet One.

Savršeno za sve
BlendJet 2 pravi napitke poput smuti barova, svilenkasto glatke proteinske šejkove, vrhunska mešana pića i kremaste smrznute kafe, plus mlečne šejkove, hranu za bebe, prelive, sosove i još mnogo toga. 

Promenite svoju rutinu
BlendJet 2 je više od blendera – to je način života. Pomaže vam da živite zdravije dok održavate nivo energije. Učinite doručak lakim, ponovo osmislite ručak, podstaknite svoj trening ili se opustite uz smrznutu margaritu, a sve uz uštedu vremena i novca.

USB-C punjenje
Dobijte 15+ mešavina od samo jednog sata punjenja. Prenosivi blender BlendJet 2 opremljen je USB-C portom otpornim na vodu koji olakšava uključivanje. A priloženi kabl je pametno reverzibilan, tako da nema pogrešnog načina da ga priključite.

Samo čišćenje
Recite zbogom najneugodnijem delu seckanja. Glomazne kuhinjske blendere je nemoguće očistiti – posebno kada ste u žurbi – ali BlendJet 2 se sam čisti. Samo dodajte kap sapuna, malo vode, pomešajte i spremni ste za sledeću mešanu kreaciju.

Obrada hrane sa pulsnim režimom
Dvostrukim pritiskom na dugme za napajanje, vaš prenosni blender BlendJet 2 pretvara se u moćni procesor hrane koji usitnjava povrće, voće, orašaste plodove i još mnogo toga. Put do ukusnog gvakamolea, pesta, salse i humusa možete ubrzati za samo nekoliko sekundi.

Zaboravite mernu čašu
Oznake merenja na tegli olakšavaju praćenje naših ukusnih recepata ili kreiranje sopstvenih. Sa svojim kapacitetom od 16 oz, BlendJet 2 sadrži 33% više od originalnog BlendJet-a u elegantnom i kompaktnom dizajnu.

Vodootporan i spreman za avanturu
BlendJet 2 je takođe vodootporan, tako da ne morate da brinete da li će tečnost upasti u USB-C port ili slučajno potopiti BlendJet 2 u lavabo ili bazen. 

Dovoljno tiho za biblioteku
Dizajnirali smo BlendJet 2 da isporučuje neverovatnu snagu bez zvuka mlaznog motora koji stvaraju nezgrapni kuhinjski blenderi. U stvari, prenosni blender BlendJet 2 je toliko tih, da ga možete koristiti tokom kasnih noćnih sesija učenja ili rano ujutru, a da ne probudite svoje domaćinstvo.

Zaključajte blender
Prebacite se u režim zaključavanja da biste sprečili slučajno mešanje i samouvereno ubacite BlendJet 2 prenosni blender u ranac ili tašnu ili pijuckajte pravo iz tegle.

Specifikacije
Kompaktna veličina: 230 mm x 76 mm
Težina proizvoda: 0,61 kg
Tegla sa oznakama merenja: 475 mL
15+ mešavina na 1 sat punjenja
USB-C port otporan na vodu
Punjiva baterija od 4000 mAh
5V električni motor se okreće 275 puta u sekundi
Oštrica od nerđajućeg čelika sa 6 tačaka
Izdržljiva ugrađena traka za nošenje

DIMENZIJE I TEŽINA

Visina proizvoda: 23 cm
Širina proizvoda: 7,6 cm
Dužina proizvoda: 7,6 cm
Težina proizvoda: 0,61 kg

EAN: 810053640005
Proizvođač: BlendJet
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

Srodni proizvodi

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×