BG Elektronik d.o.o Beograd

Celly Pametni sat TRAINERWATCH2

Cena:
9.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Celly Pametni sat TRAINERWATCH2 - pametni sat sa ugrađenim funkcijama praćenja fizičke aktivnosti, otkucaja srca, bluetooth konekcijom, upućivanje i primanje poziva direktno sa sata, kao i mnogim drugim funkcijama.

Šifra: TRAINERWATCH2BK
Kategorija: Pametni satovi
Proizvođač: Celly


Otkrijte inovativni TRAINERWATCH2, savršenog pratioca za aktivan i povezan životni stil. Ovaj najsavremeniji uređaj kombinuje napredne funkcije pozivanja sa sportskim funkcijama kako bi pružio dinamično korisničko iskustvo.

Zahvaljujući integrisanoj funkciji pozivanja, možete da upućujete i primate pozive direktno sa sata, bez potrebe da tražite telefon u pokretu. Sa novim TRAINERWATCH2, ostati povezan nikada nije bio lakše!

Ali ovaj pametni sat se tu ne zaustavlja: ​​dizajniran je imajući na umu sportiste. Bilo da ste iskusan sportista ili tek počinjete svoje fitnes putovanje, ovaj uređaj će vam pomoći da pratite svoj napredak i ostanete motivisani.

Sa funkcijama kao što su praćenje koraka i praćenje otkucaja srca, možete pratiti svoje performanse i podići trening na viši nivo. Osim toga, sa prilagodljivim režimima vežbanja, savršen je pratilac za bilo koji fitnes režim (atletika, biciklizam, ples, fitnes, itd.).

Ali to nije sve: ovaj pametni sat takođe ima moderan i atraktivan dizajn, savršen za svaku priliku. Sa širokim spektrom prilagodljivih lica satova, možete kreirati svoj jedinstveni stil.

Uključeno u paket: Magnetni kabl za punjenje, priručnik, pametni sat

Veličina ekrana: 1,81''
Ekran osetljiv na dodir: ✔
Horizontalna rezolucija ekrana: 320
Vertikalna rezolucija ekrana: 320
Bluetooth: ✔
Kamera: ✘
Interna memorija: 0 GB
Akcelerometar: ✘
Žiroskop: ✘
Pedometar: ✔
Glasovne komande: ✘
Vreme: ✔
Slot za SIM: ✘
Uklonjive narukvice: ✘
Trajanje baterije: 168 h
Kapacitet baterije: 230 mAh
Širina narukvice: 20mm

EAN: 8021735202998
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike
https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×