BG Elektronik d.o.o Beograd

Divoom Spark-Air bluetooth slušalice u PINK boji

Cena:
6.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: 90100058225
Kategorija: Bluetooth slušalice
Proizvođač: Divoom


Revolucionarne ženske bežične slušalice - vrhunski spoj kompaktnosti, lakoće i vrhunskog zvuka. Mini slušalica je dizajnirana da se savršeno uklopi u ženske ušne kanale, pružajući neuporedivu udobnost i sigurno prijanjanje. Sa svojom neverovatnom težinom od samo 3,5 grama, zaboravićete da ih nosite.

Ove slušalice ne samo da omogućavaju vrhunski zvuk, već i donose revolucionarnu tehnologiju za maksimalno iskustvo. Zahvaljujući Bluetooth 5.3 tehnologiji, očekujte neuporedivu povezanost i brz odziv. Sa minimalnom latencijom od samo 0,04s, uživaćete u potpunoj sinhronizaciji zvuka i slike.

Jednom napunjena, ove slušalice pružaju do 3,5 sata neprekidnog korišćenja, dok vam futrola za punjenje omogućava dodatnih 10+ sati trajanja baterije, čime se osigurava da ste uvek spremni za slušanje omiljene muzike ili razgovore.

Lako uparivanje i pametna kontrola dodirom čine korišćenje ovih slušalica ne samo jednostavnim, već i intuitivnim. Sa Type C ulazom za punjenje, brzo punjenje je zagarantovano - slušalice se pune za samo 1 sat, dok futrola za punjenje zahteva samo 1.2 sata za potpuno napunjenu bateriju.

Indikator napunjenosti baterije futrole za slušalice omogućava vam da uvek znate koliko vam je preostalo vremena za korišćenje. Sa impresivnim frekvencijskim odzivom od 20Hz do 20000Hz i osetljivošću od 110dB, ove slušalice pružaju kristalno jasan zvuk bez obzira na žanr muzike koji slušate.

Savremeni, lagani dizajn i vrhunska tehnologija čine ove bežične slušalice nezamenljivim pratiteljem za svakodnevne aktivnosti, pružajući vam neometano iskustvo slušanja gde god da se nalazite.

Sigurno prijanjanje u uho
Visok kvalitet zvuka
Lako uparivanje
Pametna kontrola dodirom
Brz odziv
Type C ulaz za punjenje
Bluetooth: 5.3
Domet bluetooth prenosa: >10m
0,04s mala latencija
Frekvencijski odziv: 20Hz - 20000Hz
Osetljivost: 110dB
Napajanje: 5V 0.3A
Vreme punjenja futrole: 1.2 sata
Težina futrole: 60g
Dimenzije futrole: 41x41x23mm
Indikator napunjenosti baterije futrole
Svaka slušalica teži samo 3,5 g
Dimenzije slušalica: 25,5x17x18mm
Vreme korišćenja do 3,5 sata
Vreme punjenja slušalica: 1 sat

EAN: 6958444604084
Proizvođač: Divoom
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno