BG Elektronik d.o.o Beograd

Divoom Times Gate displej u PINK boji

Stara cena:
15.500 rsd
Akcija:
13.900 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Divoom Times Gate Pixel Art Informativni Display u PINK boji je višenamenski uređaj sa digitalnim satom i prilagodljivim pixel art ekranom. Omogućava korisnicima da kreiraju i prikazuju pixel art, animacije i skrolujući tekst putem Divoom Smart aplikacije. Poseduje pet LCD ekrana sa rezolucijom od 128x128 piksela, WiFi povezivanje, kompatibilnost sa Alexa i IFTTT, kao i RGB pozadinsko osvetljenje. Idealno za praćenje društvenih mreža, finansija i vremenskih prognoza. Savršen za radne prostore i sobe za igre.

Šifra: 90100058224
Kategorija: Monitori
Proizvođač: Divoom


Divoom Times Gate Pixel Art Informativni Display je višenamenski i inovativan uređaj koji kombinuje digitalni sat sa prilagodljivim pixel art ekranom. Ovaj futuristički komad tehnologije omogućava korisnicima da pokažu svoju kreativnost dizajniranjem prilagođenog pixel arta, animacija i skrolujućeg teksta putem posvećene pametne aplikacije. Uređaj ima pet LCD ekrana u punom koloru sa rezolucijom od 128x128 piksela, koji mogu prikazivati statične slike i GIF-ove​.

Pored svojih umetničkih mogućnosti, Times Gate nudi praktične funkcije kao što su praćenje performansi na društvenim mrežama u realnom vremenu i ažuriranja finansijskih informacija zahvaljujući WiFi povezivosti. Kompatibilan je sa Alexa i IFTTT, omogućavajući jednostavnu integraciju u pametne kućne sisteme​. Uređaj takođe uključuje RGB pozadinsko osvetljenje za poboljšanje ambijenta, čineći ga stilskim dodatkom bilo kojoj sobi za igre, kancelariji ili kreativnom prostoru.

Divoom Times Gate Pikel Art Informativni displej je multifunkcionalni digitalni displej dizajniran da poboljša vaš radni prostor ili podešavanje za igranje. Evo njegovih ključnih tehničkih specifikacija i karakteristika:

Ekran: Times Gate poseduje pet LCD ekrana u punom koloru sa IPS ekranima i rezolucijom od 128x128 piksela. Ovo omogućava prikazivanje pixel art-a, animacija i skrolujućeg teksta.

Povezivost: Opremljen je WiFi povezivanjem i podržava Alexa i IFTTT za lako uključivanje u pametne kućne sisteme i glasovnu kontrolu.

Pametne funkcije: Kontroliše se putem Divoom Smart aplikacije i pruža praćenje performansi na društvenim mrežama u realnom vremenu, ažuriranja finansijskih informacija, svetski sat, vremenske prognoze i upravljanje zadacima.

Dizajn: Uređaj ima RGB pozadinsko osvetljenje sa 12 prilagodljivih efekata, čineći ga vizuelno privlačnim dodatkom za bilo koju prostoriju. Njegova kompaktna veličina i moderan dizajn osiguravaju da se uklopi u različite sredine.

Dodatne funkcije: Times Gate služi kao kreativni pixel art prostor, omogućavajući korisnicima da prilagode prikaz sa svojim DIY slikama i animacijama. Idealan je poklon za tehnološke entuzijaste zbog svoje inovativne i prilagodljive prirode.

Specifikacije:

Dimenzije: 28 x 4 x 9,5cm
Težina: 413gr
LED: 4 x 2 x 1,6mm (45RGB LED diode)
Izlaz: 5W
Mikrofon: MEMS
Punjenje: USB kabl 5V-1A

EAN: 6958444604077
Proizvođač: Divoom
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

Srodni proizvodi

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×