BG Elektronik d.o.o Beograd

Forever Call Me 2 KW-60 BLUE dečiji pametni sat

Cena:
4.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Forever Call Me 2 KW-60 BLUE dečiji pametni sat je dizajniran za komunikaciju između roditelja i dece.

Obezbeđuje neprekidan kontakt, ima funkciju praćenja glasa i ugrađeno SOS dugme.

Pametni sat sa mikroSIM karticom omogućava kontakt sa detetom u svakom trenutku i omogućava pozive bez potrebe za telefonom.

Zahvaljujući praktičnom telefonskom imeniku, dete ne mora da pamti brojeve svojih voljenih, a SOS dugme poziva unapred definisane brojeve.

Pametni sat sa lokatorom bdi nad detetom 24 sata dnevno, određuje oblast gde se dete nalazi i pruža mnogo više od običnog gedžeta za decu.

Šifra: GSM107165
Kategorija: Dečiji pametni satovi
Proizvođač: Forever


Forever Call Me 2 KW-60 BLUE dečiji pametni sat je dizajniran za komunikaciju između roditelja i dece:

Obezbeđuje neprekidan kontakt
Ima funkciju praćenja glasa
Ima ugrađeno SOS dugme

Pametni sat sa mikroSIM karticom
Pametni sat sa mikroSIM karticom omogućava vam da budete u kontaktu sa vašim detetom u svakom trenutku. Bez obzira da li je u školi, na ekskurziji ili vanškolskim aktivnostima - ovaj sat vam omogućava da obavljate pozive bez potrebe za kupovinom telefona. Pametni sat Forever Call Me 2 KW-60 takođe omogućava primanje i slanje glasovnih poruka. Sučelje sata je prilagođeno malima, tako da je korišćenje četa... igračka za decu.

Zahvaljujući praktičnom telefonskom imeniku, vaše dete ne mora da pamti brojeve svojih voljenih. U izuzetnim situacijama, sačuvani kontakti omogućavaju im da obaveste odgovarajuće osobe. Kada dete koristi SOS dugme, pametni sat sa mikroSIM karticom će početi pozivati unapred definisane brojeve. Pokušaji poziva će se ponavljati sve dok neko ne odgovori na telefon.

Pametni sat sa lokatorom
Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ne morate da brinete o sigurnosti svog deteta. Pametni sat sa lokatorom će bditi nad njim 24 sata dnevno. Sat sa LBS će odrediti oblast u kojoj se vaše dete nalazi. Ova zona će biti vidljiva u aplikaciji. Takođe možete aktivirati kameru ili mikrofon sata sa svog telefona. Kao što možete videti, pametni sat je mnogo više od još jednog gedžeta za decu.

Forever Call Me 2 KW-60 BLUE dečiji pametni sat za putovanja
Elektronski sat će biti od koristi ne samo u školi, već i na dužim putovanjima. Pametni sat Forever Call Me 2 ima bateriju od 400mAh. To znači da će trajati do 3 dana bez punjenja. Sat je takođe opremljen svetlom. Poslužiće kao dodatno osvetljenje tokom noćnih ekspedicija.

Za devojčice i dečake
Glavna svrha pametnog sata je pružanje sigurnosti. Međutim, uređaj ne bi trebalo da privlači samo roditelje, već i njihovu decu. Pametni sat Forever Call Me 2 KW-60 je modni dodatak dečijem stilu. Sat je dostupan u dve boje koje će se dopasti kako devojčicama, tako i dečacima.

Dodirni ekran je dizajniran s malim korisnicima na umu. Jednostavne poruke i šarene ikone olakšavaju korišćenje, dok ugrađena matematička igra dodatno zabavlja decu.

 

Boja Plava
Kapacitet baterije 400 mAh
Maximum standby time 3 dana
Vreme punjenja 2 h
Mikrofon Ugrađen, sa zvučnicima
Funkcije LBS lokacija, telefonski pozivi, nadzor glasa, daljinska kamera, daljinsko isključivanje, pretraga sata, matematička igra, nagrade, baterijska lampa
Ekran U boji, 1.44″
Ekran osetljiv na dodir Da
Dužina narukvice 230 mm
Aplikacija Forever Care (for IOS) ili Forever KidsCare (for Android)

EAN: 5900495908407
Proizvođač: Forever
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
  • Zaklina
  • 2023-07-06
  • Ocena: Bez ocene
  • Kako da dobijem kod za APN podesavanja?
   • BG Elektronik d.o.o Beograd
   • Poštovana, APN podešavanja su vezana za SIM karticu. Najbolje bi bilo da kontaktirate operatera. Srdačan pozdrav, BG Elektronik d.o.o. Beograd
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×