BG Elektronik d.o.o Beograd

GEEZER mehanička tastatura u PINK boji

Cena:
8.390 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: SK-058PK
Kategorija: Tastature
Proizvođač: Geezer


Tip tastature - MEHANIČKA
U pakovanju dolazi i postolje za tastaturu, idealno za uredan setup stola.

Povezivanje u 3 režima - Sa bežičnom, Bluetooth i USB žičnom vezom od 2,4 Ghz 3 režima veze, nisu potrebni drajveri ili softver. Možete da povežete do 3 uređaja u Bluetooth režimu. Kompatibilana sa Windows/Mac OS/Android. Ovo je bežična tastatura za igre koja više ne ograničava način na koji možete da se povežete.

PC tastatura za igre - Mehanički prekidač nudi brži i elastičniji odgovor, oštar zvuk klika, preciznu taktilnu povratnu informaciju za vrhunske performanse igara. Ergonomski ABS oslonac za dlanove savršeno se poravnava sa tastaturom kako bi ublažio pritisak na zglobove kada igrate igrice tokom dužeg perioda.

Tasteri za kontrolu multimedije i pozadinskog osvetljenja - Ova mehanička tastatura bez napora kontroliše medije zahvaljujući namenskim tasterima za kontrolu medija. Dugmad za brzi pristup za jačinu medija, efekat pozadinskog osvetljenja, reprodukciju/pauzu/prekidanje muzike. Možete da menjate različite LED svetlosne efekte ili lakše podešavate osvetljenost i brzinu pozadinskog osvetljenja.

Dizajn u vintage stilu - Tastatura u stilu pisaće mašine, jedinstveni okrugli tasteri sa plutajućim dizajnom donose vam nostalgičan osećaj uz primamljivu retro estetiku. Čuvajte USB prijemnik na zadnjoj strani tastature.

Vrhunski kvalitet - Bluetooth tastatura je napravljena od plastičnog kućišta za teške uslove rada, ABS tasteri su prošli test 50 miliona puta. ABS baza čini Mechanical Feel tastaturu.

  • Veličina tastature:
  • Full size
EAN: 6950125749664
Proizvođač: Geezer
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×