BG Elektronik d.o.o Beograd

GUESS Futrola za iPhone 14 Pro GCUBE PU STRIPES BROWN MagSafe

Stara cena:
5.590 rsd
Akcija:
3.490 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

GUESS silikonska maska za telefon iPhone 14 Pro GCUBE PU STRIPES BROWN MagSafe - Jedinstvena serija Guess futrola zahvaljujući kojima ćete izgledati elegantno i moderno.

Šifra: GUHMP14LHGCFSEW
Kategorija: Silikonske maske
Proizvođač: Licensed Guess
Model: iPhone 14 Pro


Guess GCube Stripes MagSafe

Izuzetno elegantna i ukusna kolekcija zaštitnih futrola je kreirana za ljude koji žele da zaštite svoj uređaj i istovremeno svom telefonu daju moderan izgled. Kolekcija G Cube koju potpisuje modna kuća Guess je garancija najvišeg kvaliteta izrade sa jedinstvenim dizajnom i dizajnerskom estetikom. Kolekcija je ukrašena najkvalitetnijim printom G Cube, što je čini savršenom ponudom za zahtevne ljude koji cene ekskluzivan izgled i dizajnerske dodatke. Motiv G Cube, karakterističan za modnu kuću Guess, veoma je poželjan uzorak preuzet direktno iz najnovijih kolekcija ovog brenda. Veliki logo brenda Guess postavljen na donjem kaišu u kontrastu sa ostatkom kućišta naglašava elitizam kolekcije, njen je lep ukras i istovremeno je potvrda odličnog kvaliteta i autentičnosti korica.

Futrole su opremljene magnetnim prstenom kompatibilnim sa MagSafe bežičnim punjačem, čime se obezbeđuje brzo i lako punjenje. Magneti ugrađeni u maske savršeno su usklađeni sa telefonom korisnika i obezbeđuju da je iPhone čvrsto pričvršćen za MagSafe punjač. Magnetni prsten je sakriven sa unutrašnje strane poklopca i savršeno se uklapa u boju celog proizvoda. Kućište je izrađeno od najkvalitetnijih materijala, što garantuje ne samo savršen izgled, već i izdržljivost i funkcionalnost.

Materijali koji se koriste u proizvodnji kolekcije Cube Stripe su veoma prijatni na dodir i izdržljivi, zahvaljujući čemu će vaš uređaj biti zaštićen od ogrebotina i udaraca. Poleđine kućišta su ojačane polikarbonatom i prekrivene slojem ekološke kože koja je delikatna na dodir, zahvaljujući kojoj je vaš pametni telefon zaštićen od oštećenja. Fleksibilne strane od termoplastičnog poliuretana omogućavaju laku i brzu montažu. Futrola je dizajnirana tako da tačno pristaje uz uređaj, tako da ne morate da brinete da će uređaj iskliznuti iz kućišta. Kolekcija štiti uređaje od udaraca, apsorbuje udarce i povećava bezbednost telefona. Futrola ima blago podignute ivice, zahvaljujući kojima su ekran i sočivo kamere zaštićeni od ogrebotina ili lomljenja. Futrola je savršeno usklađena, ima sve zaštite za dugmad i izreze za portove.

Proizvod je proizveden po licenci kompanije Guess.

  • Model:
  • iPhone 14 Pro
EAN: 3666339112486
Proizvođač: Licensed Guess
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno