BG Elektronik d.o.o Beograd

GUESS Futrola za iPhone 14 Pro IML GLITTER PEONY GOLD PINK MagSafe

Cena:
5.590 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

GUESS silikonska maska za telefon iPhone 14 Pro IML GLITTER PEONY GOLD PINK MagSafe - Jedinstvena serija Guess futrola zahvaljujući kojima ćete izgledati elegantno i moderno.

Šifra: GUHMP14LHMPGSP
Kategorija: Silikonske maske
Proizvođač: Licensed Guess
Model: iPhone 14 Pro


ELEGANTNA I TANKA futrola za mobilni telefon: Ova futrola je dizajnirana za jednostavnu upotrebu i istovremeno štiti vaš telefon. Štiti vaš iPhone u luksuznom stilu, što vam daje klasičnu i elegantnu privlačnost. Takođe nudi tanak ergonomski dizajn i visokokvalitetno rukovanje.

ZAŠTITITE SVOJ PAMETNI TELEFON U STILU: Direktno inspirisan GUESS enterijerom i eksterijerom, GUESS je poznat i prepoznat po svom elegantnom dizajnu i besprekornoj završnoj obradi.

VRHUNSKA ZAŠTITA ZA VAŠE ULAGANJE: Ove futrole za iPhone imaju blago podignute ivice za zaštitu od pada i otpornost na ogrebotine. Funkcija jednostavnog fiksiranja sa podignutom ivicom ekrana koja štiti ekran i kameru.

PRECIZNOST I JEDNOSTAVAN PRISTUP: Precizni izrezi omogućavaju potpun i lak pristup svim portovima, kamerama, dugmadima i zvučnicima. Futrola ima magnetni prsten kompatibilan sa MagSafe bežičnim punjačem za brzo i lako punjenje. Magnetni prsten se savršeno uklapa u boju futrole.

  • Model:
  • iPhone 14 Pro
EAN: 3666339127848
Proizvođač: Licensed Guess
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike
https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×