BG Elektronik d.o.o Beograd

PanzerGlass Full Body zaštita za Apple sat Ultra 49mm

Stara cena:
3.590 rsd
Akcija:
2.513 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PanzerGlass Full Body zaštita za Apple sat 7/8 49mm prekriva ekran i bočne strane sata za potpunu zaštitu. Postoje prorezi za tastere.

Šifra: PG3677
Kategorija: Zaštitno staklo
Proizvođač: Panzer Glass


Ovaj PanzerGlass™ štitnik za ekran štiti vaš Apple Watch od opasnosti avanturističkog i ne tako običnog života. Štitnik za ekran je otporan na ogrebotine i testiran je na padove pod uslovima 1 x Military Grade Standard, što znači da može izdržati nekoliko padova sa visine od 1,2 metra. Čak ima i premaz bez mrlja koji smanjuje tragove otisaka prstiju i prljavštine.

Instalacija je takođe laka: samo uključite i isključite zaštitnik ekrana kako želite – i kada ga jednom instalirate, nikada se više nećete plašiti tog užasnog zvuka krckanja stakla o kamen. Ovo se možda nikada neće dogoditi, ali ako se dogodi, požalićete što niste kliknuli na „dodaj u korpu“.

Štitnik ekrana za celo telo sa providnim okvirom pokriva celu prednju stranu kao i zakrivljene strane vašeg sata, dok i dalje pruža lak pristup svim kontrolama dugmadi, a dolazi u FSC sertifikovanom pakovanju koje se može reciklirati.

  • Tip:
  • Za sat
EAN: 5711724036774
Proizvođač: Panzer Glass
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno