BG Elektronik d.o.o Beograd

PanzerGlass iPhone 14 Pro Max Bundle (UWF Privacy zaštitno staklo, futrola, zaštita za kameru)

Cena:
6.690 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PanzerGlass iPhone 14 Pro Bundle. Paket sadrži UWF Privacy zaštitno staklo za ekran, futrolu za telefon, zaštitno staklo za kameru.

Šifra: PGB0404+P2786
Kategorija: Zaštitno staklo
Proizvođač: Panzer Glass
Model: iPhone 14 Pro Max

Želite vrhunsku zaštitu telefona? A i privatnosti?

Ovaj 3-u-1 paket zaštite privatnosti od PanzerGlass™-a sadrži PicturePerfect zaštitu za sočivo kamere, čvrstu futrolu kompatibilnu sa bežičnim punjenjem i Ultra-Wide Fit Privaci Screen Protector koji sadržaj vašeg ekrana čini praktično nevidljivim svima osim vama.

Slučajni udarci o uglove stola sa oštrim ivicama ili ogrebotine od ključeva u vašem džepu ne smetaju ovom štitniku za ekran otporanom na ogrebotine i udarce. Ima čak i premaz bez mrlja sa antibakterijskim efektom koji smanjuje tragove otisaka prstiju i ubija do 99,99% svih uobičajenih površinskih bakterija. I

nstalacija je takođe laka. Samo postavite zaštitnik sočiva kamere, kliknite na HardCase i koristite EasyAligner da montirate zaštitnik ekrana. EasyAligner čini instalaciju tako jednostavnom da to možete učiniti savršeno iz prvog pokušaja. A kada sve bude instalirano, nikada se više nećete plašiti prizora vašeg telefona koji pada na zemlju. Ovo se možda neće dogoditi, ali ako se dogodi, požalićete što niste kliknuli na „dodaj u korpu“.

HardCase okvir je napravljen od 100% recikliranog materijala i sva tri zaštitna proizvoda dolaze u FSC sertifikovanoj ambalaži koja se može reciklirati.

  • Tip:
  • Bundle
  • Model:
  • iPhone 14 Pro Max
EAN: 5711724504044
Proizvođač: Panzer Glass
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno