BG Elektronik d.o.o Beograd

PanzerGlass Samsung Galaxy S23 Bundle (zaštitno staklo, futrola, zaštita za kameru)

Stara cena:
6.590 rsd
Akcija:
4.613 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PanzerGlass Samsung Galaxy S23 Bundle. Paket sadrži UWF zaštitno staklo za ekran, futrolu za telefon, zaštitno staklo za kameru.

Šifra: PGB0433+7315
Kategorija: Zaštitno staklo
Proizvođač: Panzer Glass
Model: S23


Želite da zaštitite svoj telefon? Mislim, ZAISTA zaštitite svoj telefon?

Onda je ovaj 3-u-1 zaštitni paket iz PanzerGlass™-a za vas! Sadrži PicturePerfect zaštitu sočiva kamere, čvrstu futrolu kompatibilnu sa bežičnim punjenjem i Ultra-Wide Fit štitnik za ekran, ovaj paket štiti vaš telefon od udarca o uglove stola sa oštrim ivicama ili ogrebotine od ključeva u vašem džepu. Ima čak i premaz bez mrlja sa antibakterijskim efektom koji smanjuje tragove otisaka prstiju i ubija do 99,99% svih uobičajenih površinskih bakterija.

Instalacija je takođe laka. Samo postavite zaštitnik sočiva kamere, kliknite na HardCase i koristite EasyAligner da montirate zaštitnik ekrana. EasyAligner čini instalaciju tako jednostavnom da to možete učiniti savršeno iz prvog pokušaja. A kada sve bude instalirano, nikada se više nećete plašiti prizora vašeg telefona koji pada na zemlju. Ovo se možda neće dogoditi, ali ako se dogodi, požalićete što niste kliknuli na „dodaj u korpu“.

HardCase okvir je napravljen od 100% recikliranog materijala i sva tri zaštitna proizvoda dolaze u FSC sertifikovanoj ambalaži koja se može reciklirati.

  • Tip:
  • Bundle
  • Model:
  • Samsung S23
EAN: 5711724204333
Proizvođač: Panzer Glass
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno