BG Elektronik d.o.o Beograd

PanzerGlass zaštitno staklo UWF AB w. Applicator za iPhone 14 Pro Max

Stara cena:
3.690 rsd
Akcija:
2.214 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PanzerGlass zaštitno staklo UWF AB w. Applicator za iPhone 14 Pro Max - štiti telefon od ogrebotina i udaraca, smanjuje tragove otisaka prstiju, antibakterijski premaz.

Šifra: PG2786
Kategorija: Zaštitno staklo
Proizvođač: Panzer Glass
Model: iPhone 14 Pro Max


Zaštitite svoj telefon od opasnosti svakodnevnog života pomoću PanzerGlass™-a. Slučajni udarci o uglove stola sa oštrim ivicama ili ogrebotine od ključeva u vašem džepu ne smetaju ovom štitniku za ekran otporanom na ogrebotine i udarce. Ima čak i premaz bez mrlja sa antibakterijskim efektom koji smanjuje tragove otisaka prstiju i ubija do 99,99% svih uobičajenih površinskih bakterija.

Zaštitnik ekrana dolazi sa EasyAligner-om koji čini instalaciju tako jednostavnom da to možete da uradite savršeno iz prvog pokušaja... Kada ga jednom instalirate, nikada se više nećete plašiti prizora vašeg telefona koji pada na zemlju. Ovo se možda nikada neće dogoditi, ali ako se dogodi, požalićete što niste kliknuli na „dodaj u korpu“.

Ultra-Wide Fit zaštitnik ekrana pokriva celu prednju površinu vašeg telefona, dok i dalje ostavlja mesta za futrolu. Pruža potpun i kristalno jasan prikaz vašeg ekrana i dolazi u FSC sertifikovanom pakovanju koje se može reciklirati.

  • Model:
  • iPhone 14 Pro Max
EAN: 5711724027864
Proizvođač: Panzer Glass
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×