BG Elektronik d.o.o Beograd

PanzerGlass zaštitno staklo UWF Camslider AB za iPhone 13 Pro Max/14 Plus

Cena:
4.290 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

PanzerGlass zaštitno staklo UWF Camslider AB za iPhone 13 Pro Max/14 Plus omogućava da blokirate kameru i štiti telefon od ogrebotina i udaraca, smanjuje tragove otisaka prstiju, antibakterijski premaz.

Šifra: PG2797
Kategorija: Zaštitno staklo
Proizvođač: Panzer Glass
Model: iPhone 13 Pro Max/14 Plus


Ovaj PanzerGlass™ štitnik za ekran sa ugrađenim CamSlider™ štiti vašu privatnost kao i vaš telefon i nudi vam najnoviju mobilnu bezbednost. Jednostavno prevucite levo za privatnost – i desno da otvorite selfi kameru. A ako ispustite ili izgrebete telefon, štitnik za ekran takođe čuva vaša leđa. Slučajni udarci o uglove stola sa oštrim ivicama ili ogrebotine od ključeva u vašem džepu ne smetaju ovom štitniku za ekran otporanom na ogrebotine i udarce. Ima čak i premaz bez mrlja sa antibakterijskim efektom koji smanjuje tragove otisaka prstiju i ubija do 99,99% svih uobičajenih površinskih bakterija.

Zaštitnik ekrana dolazi sa EasiAligner-om koji čini instalaciju tako jednostavnom da to možete da uradite savršeno iz prvog pokušaja... A kada ga jednom instalirate, nikada se više nećete plašiti prizora vašeg telefona koji se srušio na zemlju. Ovo se možda neće dogoditi, ali ako se dogodi, požalićete što niste kliknuli na „dodaj u korpu“.

Ultra-Wide Fit zaštitnik ekrana pokriva celu prednju površinu vašeg telefona, dok i dalje ostavlja mesta za futrolu. Pruža potpun i kristalno jasan prikaz vašeg ekrana i dolazi u FSC™ sertifikovanom pakovanju koje se može reciklirati.

  • Model:
  • iPhone 13 Pro Max/14 Plus
EAN: 5711724027970
Proizvođač: Panzer Glass
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno