BG Elektronik d.o.o Beograd

Amazfit Smart Watch GTR Mini pametan sat Ocean Blue

Cena:
19.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Amazfit Smart Watch GTR Mini pametni sat u Ocean Blue izdanju. Sa impresivnom rezolucijom od 416 x 416 piksela na 1.28-inčnom ekranu, pruža vrhunsko korisničko iskustvo. Sa ZEPP OS 2.0 operativnim sistemom i podrškom za GPS, Bluetooth i NFC, ovaj sat je spreman za sve. Sa preko 120 sportskih modova i funkcijama poput PeakBeats koje pružaju specijalizovane podatke o sportskim performansama, pratite svoje aktivnosti i analizirajte rezultate u realnom vremenu. Dodatne funkcije uključuju mogućnost obavljanja poziva preko Bluetooth-a, kontrolu muzike na telefonu i 5 sistema za satelitsko pozicioniranje za precizno praćenje. Sa baterijom koja može trajati do 30 dana u Clock režimu, ovaj sat je pouzdan pratilac u svakodnevnim aktivnostima. Amazfit Smart Watch GTR Mini izrađen je od visokokvalitetnih materijala poput nerđajućeg čelika i plastike, otporan je na vodu do 5 ATM.

Šifra: W2174EU3N
Kategorija: Pametni satovi
Proizvođač: Amazfit


Upoznajte naš najnoviji dodatak - pametni sat sa ZEPP OS 2.0 operativnim sistemom. Sa veličinom ekrana od 1.28 inča i impresivnom rezolucijom od 416 x 416 piksela, ovo je vaša ulaznica u svet vrhunske tehnologije na vašem zglobu.

Ovaj pametni sat je dizajniran da vas prati u svakom koraku vašeg aktivnog života. Sa osetljivim ekranom koji omogućava dodir, uživajte u intuitivnom korisničkom iskustvu. Zahvaljujući gustini ekrana od oko 326 ppi i 2.5D zakrivljenom staklu sa premazom protiv otiska prsta, svaki detalj će biti jasno prikazan na ekranu.

Pametni sat je opremljen sa ZEPP OS 2.0 operativnim sistemom i podrškom za GPS, Bluetooth i NFC. Sa funkcijama kao što su PeakBeats koji prikazuje specijalizovane podatke o vašem sportskom performansu i oporavku, kao i preko 120 sportskih modova, možete pratiti svoje aktivnosti u realnom vremenu i analizirati svoje rezultate u mobilnoj aplikaciji.

Ovaj sat nudi i dodatne mogućnosti kao što su obavljanje poziva preko Bluetooth-a direktno sa sata, kontrola muzike na telefonu i 5 sistema za satelitsko pozicioniranje za poboljšanu tačnost. Sa baterijom koja može trajati do 30 dana u Clock režimu, ovaj pametni sat će biti vaš pouzdan pratilac u svakodnevnim aktivnostima.

Napravljen od visokokvalitetnih materijala poput nerđajućeg čelika i plastike, ovaj sat je otporan na vodu do 5 ATM i udoban za nošenje. Sa crnom bojom kućišta i narukvice, izgleda elegantno i moderano.

Zakoračite u budućnost sa našim pametnim satom - spojite stil, funkcionalnost i tehnologiju na vašem zglobu

Veličina ekrana: 1.28"
Rezolucija ekrana: 416 x 416
Osetljiv na dodir: Da
Gustina ekrana: 326 ppi
Kamera: Ne
Karakteristike ekrana: • Gustina ekrana: ~326 ppi • Rezolucija: 416 x 416 • 2.5D zakrivljeno staklo sa premazom protiv otiska prsta • Always-on ekran
Operativni sistem: ZEPP OS 2.0
Wi-Fi: Ne
GPS: Da
Bluetooth: Da
NFC: Ne
USB: Ne
LTE: Ne
Način punjenja: Bežično
Baterija: 280 mAh
Trajanje baterije: Trajanje baterije pri intenzivnoj upotrebi: do 7 dana
Trajanje baterije pri osnovnoj upotrebi: do 14 dana
Trajanje baterije u režimu uštede energije: do 20 dana
Trajanje baterije u Clock režimu: do 30 dana
Trajanje baterije sa uključenim GPS: do 25 sati
Funkcije treninga: • Preko 120 sportskih modova. Praćenje sportskih podataka u realnom vremenu, analitički izveštaj u mobilnoj aplikaciji. • PeakBeats prikazuje specijalizovane podatke koji pomažu u razumevanju performansi i oporavka, omogućava uživo praćenje sportskog učinka.
SIM kartica: Ne
Materijal narukvice: Silikon
Širina narukvice: 20 mm
Senzori: • BioTracker PPG biometrijski senzor • Žiroskop, geomagnetski senzor, akcelerometar
Vodootpornost: 5 ATM
Ostale karakteristike: • 5 sistema za satelitsko pozicioniranje - koristi tehnologiju kružno polarizovane antene za poboljšanje performansi i tačnosti pozicioniranja. • Mogućnost obavljanja poziva preko Bluetooth-a direktno sa sata pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika • Kontrola muzike na telefonu direktno sa sata. • Vreme punjenja baterije: do 2 sata • Sat odgovara zglobu obima od 150 - 200 mm
Boja kućišta: Srebrna
Boja narukvice: Plava
Materijal izrade kućišta: Nerđajući čelik i plastika
Dimenzije: 42.83 x 42.83 x 9.25 mm
Masa: 36.2 g

EAN: 6972596106371
Proizvođač: Amazfit
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike