BG Elektronik d.o.o Beograd

CELLY CYBERBEATBK gejmerske slušalice u CRNO/CRVENOJ boji

Cena:
3.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

CELLY CYBERBEATBK gejmerske žičane slušalice u crno/crvenoj boji su savršen izbor za sve gejmere. Ove slušalice pružaju ne samo vrhunski zvuk, već i impresivno integrisano LED svetlo koje možete aktivirati jednostavnim priključivanjem USB konektora. CELLY CYBERBEATBK gejmerske žičane slušalice su idealne za igranje na računaru, konzoli i mobilnim igrama, a dolaze sa dvostrukim konektorom - utičnicom od 3,5 mm i USB-om. Uživajte u vrhunskom gejmerskom iskustvu uz CELLT CYBERBEATBK gejmerske žičane slušalice.

Šifra: CYBERBEATBK
Kategorija: Slušalice preko glave
Proizvođač: Celly


Slušalice za igre sa integrisanim LED svetlom!

CyberBeat su žičane stereo slušalice sa mekim jastučićima za uši i podesivim pramcem koji osiguravaju najbolju udobnost slušanja tokom celog dana.

Slušalice su idealne za igrače, opremljene su integrisanim LED svetlom (Priključite USB konektor da biste uključili LED svetla) i garantuju najbolje iskustvo igranja zahvaljujući visokokvalitetnom fleksibilnom mikrofonu. Štaviše, ugrađeni daljinski upravljač vam omogućava da podesite jačinu zvuka i da koristite funkciju '' mute ​​'' bez prekida igre.

CyberBeat su idealni za igranje na računaru, konzoli i za igranje mobilnih igara i dolaze sa dvostrukim konektorom: utičnicom od 3,5 mm i USB -om.

Primarna boja: Crvena

Ugrađeni mikrofon: ✔

Težina: 354 g

Osetljivost: 105 dB

Impedance: 32 Ohm

Frekvencijski odziv: 20-20.000

Dizajnirano za: Više uređaja

Opseg: 2,2 m

Konektori: 1 priključak 3,5 mm + USB

EAN: 8021735188681
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike