BG Elektronik d.o.o Beograd

GUESS bluetooth slušalice ''over head/preko glave'' SCRIPT BLUE

Cena:
5.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: GUBH604GEMB
Kategorija: Slušalice preko glave
Proizvođač: Licensed Guess


Doživite novu definiciju vrhunskog kvaliteta zvuka i elegantnog dizajna sa ovim modernim Guess slušalicama. Vrhunski dizajn i napredne tehnologije pružiće vam odlično iskustvo i omogućiti vam da doživite novu dimenziju muzike.

Predivan dizajn i neverovatna udobnost
Slušalice su ukrašene klasičnim 4G motivom. 4G štampa na teksturi visokokvalitetne eko kože dodaje glamur i lepotu celom dizajnu, skreće pažnju na ovaj proizvod i čini ga izuzetno luksuznim. Završna obrada slušalica je veoma rafinirana, što čini jedinstvenu estetiku. Spoljašnji deo slušalica je prekriven zlatnom plastikom, koja je u odličnom kontrastu sa 4G štampom, dok se na njenoj površini nalazi veliki Guess logo u vintage stilu. Guess logo je potvrda vrhunskog kvaliteta i autentičnosti proizvoda.

Bluetooth 5.3 tehnologija
Najnovija verzija Bluetooth 5.3 obećava glatko povezivanje i brz odziv. Vaše slušalice su sada savršeno sinhronizovane sa vašim pametnim telefonom, što vam omogućava da odmah puštate muziku i primate pozive bez odlaganja. Zahvaljujući ovoj tehnološkoj izvrsnosti, ostajete povezani sa svojim omiljenim audio izvorom. Pored toga, treba napomenuti da se slušalice povezuju sa vašim uređajem na udaljenosti do 10 metara, što vam omogućava da osetite slobodu od telefona kao izvora vaše muzike.

Zvuk koji oduševljava
Slušalice se odlikuju impresivnom dijafragmom od 40 milimetara. Velika dijafragma čini da osetite svaki zvuk. Niski tonovi postaju dublji, a visoki jasniji, stvarajući neverovatan spektar zvuka. Basovi su izuzetno duboki. Ove slušalice su odličan izbor za ljubitelje muzike i audiofile - čine da se osećate kao da ste se prevezli u studio za snimanje ili usred koncerta vašeg omiljenog benda. Uronite u potpunosti u svet muzike!

Savršeno za svako vreme
Ove slušalice nisu samo zvučni aRCydevice, već su i savršeno pripremljene za aktivan životni stil. IPX4 zaštita znači da se ne plaše znoja ili slabe kiše, što vam daje mir kada trenirate na otvorenom ili putujete.

Impresivno vreme rada
Slušalice Guess 4G Script su opremljene ogromnom baterijom od 300mAh. što vam omogućava da ih koristite duže vreme. Uređaj nudi veoma dugo vreme rada - do 32 sata! Ovo je zapanjujuća količina vremena da se potpuno uronite u muziku, gledate film ili vodite dug razgovor, bez potrebe za čestim punjenjem. Ako se baterija u slušalicama ispraznila, samo povežete kabl sa mikro USB priključkom za punjenje i za samo dva sata ponovo možete uživati u potpuno napunjenoj bateriji slušalica.

Proizvod je proizveden pod Guess licencom.

Karakteristike:

Bluetooth verzija 5.3
Udaljenost Bluetooth komunikacije do 10m
Baterija slušalica 300 mAh
Vreme punjenja slušalica 2 h
Priključak za punjenje Micro USB
Vreme rada do 32 h
IP ocena IPX4
Veličina membrane 40 mm
Osetljivost 112 ± 3 dB
Impendansa 32 oma ± 15%
Boja Pava

EAN: 3666339170233
Proizvođač: Licensed Guess
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike