BG Elektronik d.o.o Beograd

CELLY True Wireless FLIP2 bluetooth slušalice u CRNOJ boji

Cena:
5.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Celly True Wireless FLIP2 bluetooth slušalice u CRNOJ boji kombinuju praktičnost i kvalitet zvuka u kompaktnom dizajnu. Uz futrolu sa magnetnim zatvaranjem i fiksiranjem slušalica, vaše Celly True Wireless FLIP2 slušalice su sigurne i zaštićene od spoljnih uticaja. Futrola, osim što štiti od prašine i ogrebotina, omogućava vam i punjenje slušalica bilo gde i u bilo koje vreme. Samo jedno punjenje obezbeđuje do 4 sata neometane reprodukcije zvuka, a možete je jednostavno puniti putem priloženog USB-C kabla.

Šifra: FLIP2BK
Kategorija: Bluetooth slušalice
Proizvođač: Celly


CELLY True Wireless bežične slušalice FLIP 2 u CRNOJ boji sa ugrađenim mikrofonima u obe slušalice i višenamenskim tasterima za lako upravljanje

True wireless FLIP2 slušalice imaju praktičan i kompaktan dizajn, koji vam omogućava da ih lako nosite sa sobom u svakoj prilici. Kapice za uši – sa ugrađenim mikrofonom koji se nalazi u obe slušalice – savršene su za slušanje muzike u slobodno vreme ili tokom sporta ili za poslovne pozive. Možete sa lakoćom upravljati muzikom i pozivima zahvaljujući dodirnim tasterima postavljenim na slušalicama.

Futrola ima magnetno zatvaranje sa magnetnim fiksiranjem slušalica, što garantuje veću sigurnost proizvoda. Osim što štiti slušalice od prašine i ogrebotina, futrola vam takođe omogućava da punite slušalice bilo gde i u bilo koje vreme: jedno punjenje garantuje do 4 sata reprodukcije zvuka. Futrolu i slušalice možete puniti preko USB-C kabla koji je uključen u paket.

Primarna boja: Crna

Ugrađeni mikrofon: ✔

Težina: 41 gr

Osetljivost: 0 dB

Impedansa: 0 Ohm

Frekvencijski odziv: 2.402 - 2.481

Dizajniran za: Multi uređaj

Obim: 10 m

Konektori: USB-C

EAN: 8021735198918
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×