BG Elektronik d.o.o Beograd

GEEZER optički BT WL miš ergonomskog oblika u MILK TEA boji

Cena:
2.290 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: M4DMMT
Kategorija: Miševi
Proizvođač: Geezer


Bežični režim dvostruke upotrebe: Tehnologija bežičnog prenosa na 2.4G i Bluetooth režim rešavaju problem nereda na desktopu uz pomoć kabla za podatke, što je pogodno za one koji vole uredan radni sto. Režim na 2.4G je pogodan za povezivanje uređaja sa USB priključcima kao što su laptopovi i računari, jednostavno je plug and play. Bluetooth je pogodan za povezivanje pametnih telefona i tableta.

Ergonomski dizajn: Trodimenzionalni dizajn prilagođava se vašem prirodnom položaju ruke i smanjuje rizik od povreda zgloba usled prekomerne upotrebe miša.

Prekrivenost PU materijalom: Deo dlana koji drži miša je obložen visokokvalitetnom PU materijalom. Udobniji za držanje i protivklizni.

3 nivoa DPI (tačnost kursora): Pritiskom na taster za DPI možete prebacivati između 1200/1600/2400 dpi. Promenom DPI-a možete prilagoditi brzinu kretanja kursora, čime miš postaje bolje prilagođen vašim potrebama. (Podrazumevani DPI je 1600.)

Inteligentna štednja energije: Kada miš nije aktivan 3-5 minuta, automatski će ući u režim mirovanja radi štednje energije. Jednostavno kliknite jedno od dugmadi da ga probudite.

  • Način povezivanja:
  • Bežično povezivanje
EAN: 6950125750516
Proizvođač: Geezer
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno