BG Elektronik d.o.o Beograd

SPARCO Žičani miš LINE

Cena:
3.690 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: SPMOUSEPRO
Kategorija: Miševi
Proizvođač: Celly


LINE

je miš sa kablom za igranje iz SPARCO gaming kolekcije. Ovaj proizvod je savršen saveznik za sve igrače koji traže preciznost, trenutni odgovor i maksimalnu udobnost u mišu.

ERGONOMSKI DIZAJN

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, ovaj miš za igre savršeno leži u dlanu, nudeći udobno igranje čak i u slučaju duže upotrebe proizvoda.

TIH KLIK

Gumeni točak se pomera glatko, a levo i desno dugme imaju tihi klik: na ovaj način više ne morate da brinete o uznemiravanju ljudi oko sebe i, u isto vreme, možete da ostanete više fokusirani na svoju igru. Ispod točkića za pomeranje nalaze se dva dugmeta: prvi vam omogućava da podesite DPI, dok drugi omogućava promenu režima osvetljenja; štaviše, na bočnim stranama miša nalaze se dva tastera koji, zahvaljujući jednostavnom kliku, omogućavaju funkcije „napred” i „nazad”.

RBG LIGHTS

LINE miš je opremljen RGB svetlima koja menjaju boju tokom upotrebe, stvarajući savršenu atmosferu za suočavanje sa svim takmičenjima.

PLUG-AND PLAY VEZA

Integrisana LINE žica miša može se povezati sa uređajem preko odgovarajućeg USB-A porta; kada se ubaci, odmah je spreman za upotrebu bez potrebe da ga konfigurišete.

  • Način povezivanja:
  • Žičano povezivanje
  • Gaming:
  • Da
EAN: 8052742553919
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike