BG Elektronik d.o.o Beograd

SPARCO Žičana tastatura STEALTH
Cena:
6.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

POTAJNO

je robusna tastatura pune veličine sa membranskim tasterima osvetljenim RGB svetlima, dizajnirana da prati svakog igrača i poveća performanse igara bez žrtvovanja stila.

TASTATURA SA MEMBRANSKIM TESTERIMA

Membranski tasteri su tihi i osetljivi i obezbeđuju udobno kucanje i iskustvo igranja, čak i na dužim sesijama. U gornjem desnom uglu nalazi se točkić koji vam omogućava da podesite jačinu zvuka direktno i zgodno sa tastature. Pored toga, opremljen je lako dostupnim višefunkcionalnim tasterima koji vam omogućavaju interakciju sa sadržajem i upravljanje radnjama: možete menjati stranice, pokretati ili pauzirati video zapise i aktivirati ili deaktivirati zvuk, brzo i lako. 19 tastera protiv ghostinga vam omogućavaju da uvek zadržite kontrolu čak i kada istovremeno pritisnete više dugmadi za igru.

RGB LIGHTS

RGB svetla STEALTH tastature sa dinamičkim efektima osvetljavaju vašu igračku stanicu. Tasteri imaju pozadinsko osvetljenje sa 12 režima osvetljenja, koji se mogu menjati ili menjati u brzini.

RAZLIČITE SKLONNOSTI

Stopala vam omogućavaju da podesite visinu i ugao tastature kako biste pronašli najudobniji položaj za ručne zglobove i maksimalno poboljšali performanse igranja.

PLUG-AND PLAY VEZA

Sa STEALTH-om ste odmah spremni za igru. Povezuje se sa računarom zahvaljujući integrisanom USB-A kablu od 1,5 m: samo povežite kabl sa uređajem i povezivanje i konfiguracija tastature će se odvijati automatski, bez potrebe za dodatnim CD-ovima, softverom ili eksternim drajverima.

Vidi više
Šifra: SPMEMKEYBOARD
Kategorija: Tastature
Proizvođač: Celly
Deklaracija
EAN: 8052742553933
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Komentari
Ocena:

Unesite kod sa slike