BG Elektronik d.o.o Beograd

SPARCO Wireless miš CLUTCH

Cena:
5.390 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om
Šifra: SPWMOUSE
Kategorija: Miševi
Proizvođač: Celly


CLUTCH je idealan bežični miš za sve koji traže praktičan proizvod bez žrtvovanja performansi.

ERGONOMSKI DIZAJN

Ovaj miš za igranje savršeno leži u dlanu, pružajući tako ugodno iskustvo igranja čak i u slučaju duže upotrebe proizvoda. Dizajn miša u obliku saća omogućava odvođenje toplote i sprečava klizanje ruke tokom upotrebe.

TIH KLIK

Sa ovim mišem uvek ostajete fokusirani i uronjeni u igru: gumeni točak se pomera glatko, a levo i desno dugme imaju tihi klik, kako ne bi ometali druge oko sebe i, u isto vreme, vašu igru. Ispod točkića za pomeranje nalaze se dva dugmeta: prvi vam omogućava da podesite DPI, dok drugi omogućava promenu režima osvetljenja; štaviše, dva dugmeta sa strane miša, sa druge strane, omogućavaju funkcije „napred” i „nazad” zahvaljujući jednostavnom kliku.

RGB LIGHTS

CLUTCH miš je opremljen RGB svetlima koja menjaju boju tokom upotrebe. Zahvaljujući dugmetu ispod točkića za pomeranje, možete promeniti režim osvetljenja miša po svom ukusu.

AUTO-SLEEP MODE

Miš će automatski ući u režim automatskog spavanja nakon perioda neaktivnosti; da biste ga ponovo aktivirali, jednostavno kliknite na desno/levo dugme. Ova funkcija će vam omogućiti da proširite autonomiju miša. Pored toga, na poleđini se nalazi dugme za uključivanje/isključivanje da biste ga isključili i uključili kada želite.

BEŽIČNA VEZA

Povezivanje sa uređajem je preko USB-A ključa. Povezivanje i konfiguracija miša se odvija automatski kada se ubaci ključ i aktivira dugme „uključeno“ ispod miša. Kada preuzmem, samo ga povežite sa računarom preko USB-C na USB-A kabla (uključeno u svaki paket). Možete koristiti miš čak i dok se puni.

  • Način povezivanja:
  • Bežično povezivanje
  • Gaming:
  • Da
EAN: 8052742553926
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike
https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×