BG Elektronik d.o.o Beograd

CELLY Univerzalna rotirajuća futrola za tablet od 9'' do 11'' u PLAVOJ boji

Cena:
3.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

CELLY Univerzalna rotirajuća futrola za tablet od 9" do 11" u PLAVOJ boji koja odgovara većini tableta, sa rotirajućim držačem za horizontalni i vertikalni položaj.

Šifra: UNIROTTAB11BL
Kategorija: Futrole za tablet
Proizvođač: Celly


UNIROTTAB11: univerzalna futrola za tablet koja se može okretati za 360°

Da li tražite futrolu za tablet koja nudi sveobuhvatnu zaštitu i neuporedivu svestranost? Univerzalna futrola za tablet UNIROTTAB11 je specijalno dizajnirana da zadovolji vaše potrebe, nudi neverovatnu rotaciju od 360° i pouzdanu zaštitu za vaš uređaj.

Evo zašto je naša univerzalna fuutrola za tablet idealan izbor:

* Rotacija za 360°: Zahvaljujući sistemu rotacije od 360°, ova futrola nudi neograničenu slobodu u izboru ugla gledanja vašeg tableta. Možete ga sa lakoćom orijentisati u pejzažnom ili portretnom režimu, da gledate filmove, čitate, igrate igrice ili radite na udoban način.

* Potpuna zaštita: Naša univerzalna futrola je napravljena od kvalitetnih materijala koji obezbeđuju potpunu zaštitu za vaš tablet. Čvrsta spoljašnjost i unutrašnjost od mekog materijala otpornog na ogrebotine štite vaš uređaj od udaraca, ogrebotina i prašine.

* Univerzalna kompatibilnost: Futrola je dizajnirana da stane na razne tablete različitih veličina, od 9 do 11 inča. Bez obzira koji model tableta imate, možete biti sigurni da će se UNIROTTAB11 tačno uklopiti.

* Elegantan, tanak dizajn: Naša futrola ima elegantan, tanak dizajn koji vašem tabletu dodaje sofisticirani stil. Sa svojom glatkom završnom obradom i čistim linijama, to je moderan dodatak koji savršeno odgovara vašem stilu.

* Neograničena dostupnost: Futrola je precizno projektovana da omogući lak pristup svim portovima, dugmadima i funkcijama vašeg tableta, bez potrebe da skidate poklopac. Moći ćete da punite tablet, povežete slušalice ili koristite kameru bez ikakvih poteškoća.

* Prenosivost i lakoća upotrebe: Univerzalna futrola je lagana i tanaka, što ga čini izuzetno prenosivim. Možete je lako nositi u torbici ili rancu, znajući da će vaš tablet biti zaštićen gde god da krenete.

Otkrijte novi nivo zaštite i svestranosti za svoj tablet. Dodajte dašak stila svom tablet iskustvu i uživajte u beskompromisnom korisničkom iskustvu.

Materijal: PU
Primarna boja: Plava
Visina: 27 cm
Širina: 20 cm
Dužina: 2cm
Težina: 180 g
Univerzalno: ✔

EAN: 8021735204060
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×