BG Elektronik d.o.o Beograd

CELLY Univezralna futrola za tablet od 9'' do 11''

Cena:
5.490 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

CELLY Univezralna futrola za tablet od 9" do 11" koja odgovara većini tableta svih proizvođača, može da služi i kao postolje.

Šifra: UNIKEYBTAB11BK
Kategorija: Futrole za tablet
Proizvođač: Celly


Celly univerzalna futrola za tastaturu je savršen pratilac za vaš tablet.

Nova futrola tableta je dizajnirana da stane na tablete od 9 do 11 inča, obezbeđujući precizno i bezbedno pristajanje za vaš uređaj.

A sa priloženom magnetnom bežičnom tastaturom, možete da pretvorite svoj tablet u centar produktivnosti za nekoliko sekundi. Bilo da kucate e-poštu, radite na dokumentima ili samo pretražujete internet, tastatura će učiniti vaše iskustvo na tabletu još efikasnijim i prijatnijim.

Evo nekih ključnih karakteristika koje izdvajaju našu univerzalnu futrolu za tablet:

Univerzalna kompatibilnost: Dizajniran da odgovara širokom spektru tableta od 9 do 11 inča, UNIKEIBTAB11BK obezbeđuje kompatibilnost sa popularnim brendovima i modelima, dajući vam slobodu da menjate uređaje bez brige o pronalaženju nove futrole.

Izdržljiv dizajn: Naša futrola ima elegantan i moderan dizajn koji ne samo da poboljšava izgled vašeg tableta, već pruža i pouzdanu zaštitu od ogrebotina, prašine i slučajnih udaraca.
Magnetna tastatura: Priložena tastatura se lako pričvršćuje na futrolu zahvaljujući magnetnoj vezi. Tasteri sa odzivom pružaju udobno iskustvo kucanja, omogućavajući vam da sa lakoćom radite na tabletu gde god da se nalazite.
Svestrano postolje: Kućište ima ugrađeno postolje koje vam omogućava da prilagodite svoj tablet različitim uglovima gledanja, obezbeđujući optimalnu udobnost i pogodnost za gledanje video zapisa, upućivanje video poziva ili rad u bilo kojoj poziciji koju želite.
Lakost pristupa: Specijalne kuke omogućavaju lak pristup svim portovima, dugmadima i funkcijama vašeg tableta, bez potrebe da ga vadite iz kućišta. Možete puniti tablet, povezati slušalice ili koristiti kameru bez ikakvih problema.

Uživajte u savršenoj kombinaciji stila, zaštite i produktivnosti.

Materijal: Poliuretan
Primarna boja: Crna
Visina: 27 cm
Širina: 20cm
Dužina: 2cm
Težina: 180 gr
Univerzalno: ✔

EAN: 8021735204084
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×