BG Elektronik d.o.o Beograd

Forever GPS WiFi 4G KW-510 PINK pametni sat za decu

Cena:
16.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Forever GPS WiFi 4G KW-510 PINK dečiji pametan sat
Brinete o održavanju stalnog kontakta sa svojim detetom, ali vam pametni telefon izgleda neprikladno za dete. Radije želite da postupno upoznate svoje dete sa svetom novih tehnologija. Forever GPS WiFi 4G KW-510 dečiji pametan sat, sa slotom za SIM karticu, je najbolja zamena za telefon. Baš kao i telefon, omogućava video pozive, glasovne pozive, čet, primanje SMS-ova i slanje fotografija. Takođe omogućava slanje glasovnih poruka, što je korisno za najmlađe korisnike koji tek uče da pišu i čitaju. U adresaru možete definisati brojeve s kojima vaše dete može bezbedno komunicirati. Pametni sat je pričvršćen na zglobu. Teže ga je izgubiti u odnosu na pametni telefon, zahvaljujući dodatnoj futroli. Prenesite uređaj sa narukvice u silikonsku futrolu koja se nalazi u kompletu. U ovom obliku dete može da pričvrsti sat na ranac, ključeve ili da ga nosi oko vrata.

Šifra: GSM169525
Kategorija: Dečiji pametni satovi
Proizvođač: Forever


Forever GPS WiFi 4G KW-510 PINK dečiji pametan sat PAMETNI SAT UMESTO PAMETNOG TELEFONA
Brinete o održavanju stalnog kontakta sa svojim detetom, ali vam pametni telefon izgleda neprikladno za dete. Radije želite da postupno upoznate svoje dete sa svetom novih tehnologija. Pametni sat Look Me 2!, sa slotom za SIM karticu, je najbolja zamena za telefon.

ZAŠTO JE PAMETNI SAT RAZUMNA OPCIJA ZA DETE UMESTO PAMETNOG TELEFONA?
Baš kao i telefon, omogućava video pozive, glasovne pozive, čet, primanje SMS-ova i slanje fotografija. Takođe omogućava slanje glasovnih poruka, što je korisno za najmlađe korisnike koji tek uče da pišu i čitaju.
U adresaru možete definisati brojeve s kojima vaše dete može bezbedno komunicirati. Sat će sprečiti kontakte sa osobama van liste, kao što su telemarketing agencije ili telefonski prevaranti, koje mogu da uznemiravaju dete.
Pametni sat je pričvršćen na zglobu. Teže ga je izgubiti u odnosu na pametni telefon.
Tehnologija VoLTE obezbeđuje najbolji kvalitet zvuka tokom razgovora. Pruža maksimalno iskorišćenje mogućnosti koje mreža nudi.

VIDEO RAZGOVORI
Budite sa svojim detetom čak i kad niste zajedno! Nećete propustiti važne trenutke iz života vašeg deteta zahvaljujući mogućnosti video poziva putem pametnog sata Forever Look Me 2! Bez obzira da li ste na poslu ili izvan kuće, možete nazvati dete i videti kako se snalazi u školi ili u interakciji sa vršnjacima. Nećete propustiti nijedan trenutak iz detetovog života.

DALJINSKA BRIGA
Najvažnija stvar je osigurati detetu bezbednost. Ako imate bilo kakve brige u vezi sa situacijom u kojoj se vaše dete nalazi, možete daljinski uključiti mikrofon ili napraviti fotografiju pomoću kamere na pametnom satu. Možete čuti i videti da li je sve u redu. Čak i kad je dete van vašeg vidokruga, i dalje ste u kontroli.

SOS DUGME
U stresnim situacijama, detetu može biti teško da se seti brojeva svojih roditelja ili hitnih službi. Dugme SOS je osmišljeno za decu kako bi brzo pozvala pomoć. Pritiskom na dugme i držanjem istog, odmah će se uspostaviti veza sa unapred definisanim kontaktima. Staratelji mogu brzo reagovati, čime se izbegavaju potencijalno opasne situacije.

PAMETNI SAT SA GPS LOKATOROM I WI-FI
Pokrenite aplikaciju na svom telefonu i videćete trenutnu lokaciju deteta na mapi. Možete pratiti rutu koju je dete prešlo i postaviti zonu sigurnosti. Ako dete izađe iz te zone, odmah ćete primiti obaveštenje. Lokator je izuzetno precizan, sa tačnošću do 10 metara. Nema više nepotrebnih briga.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE ZA DECU
Pametni sat za decu Forever Look Me 2! je potpuno kompatibilan sa Android i iOS sistemima, takođe funkcioniše sa svim telefonskim mrežama. Sat je opremljen menijem i uputstvom na poljskom jeziku. Mobilna aplikacija je takođe dostupna na poljskom jeziku. Interfejs i upravljanje uređajem su prilagođeni deci. Jednostavno i intuitivno. Dodirni ekran sa bočnim dugmićima i veliki jasan ekran dijagonale 1,44" omogućavaju lakoću korišćenja.

PAMETNI SAT SA DODATNIM KUĆIŠTEM
Pretvorite svoj pametni sat u interaktivni privezak za ključeve u obliku životinje! Forever Look Me 2! će promeniti svoj izgled brzo i bez dodatnih troškova. Samo prenesite uređaj sa narukvice u silikonsku futrolu koja se nalazi u kompletu. U ovom obliku dete može da pričvrsti sat na ranac, ključeve ili da ga nosi oko vrata.

VODOOTPORNOST IP67
Detinjstvo je vreme bezbrižnosti. Zato je Look Me 2! otporan na oštećenja koja se mogu dogoditi tokom igre u pesku, na bazenu ili u kišnom vremenu. Ima IP67 standard, što znači da je potpuno zaštićen od prašine i da pruža zaštitu od uranjanja u vodu do dubine od 1 metra tokom najviše 30 minuta. 

VIŠE FUNKCIONALNOSTI PAMETNOG SATA:
Praćenje koraka i sna podstiču zdrave navike kod dece. Pomažu u očuvanju kondicije i regeneraciji.
Pronalaženje sata pomaže kada dete izgubi pametni sat. Putem aplikacije na telefonu možete pratiti uređaj.
Matematička igra podstiče učenje i pomaže u borbi protiv dosade. Dete će naći zabavu tokom putovanja ili dok čeka starije osobe da završe svoje obaveze.
Sistem nagrada putem aplikacije omogućava dodelu poena za uspešno obavljene zadatke, podstičući dete da obavlja kućne poslove i učenje.
Zamenske narukvice ekrana daju satu individualni karakter.
Standardno postavljanje narukvice omogućava zamenu bilo kojom kupljenom putem interneta ili kod zlatara, što će obradovati decu koja se brzo zasite predmeta.

Boja Pink
Kapacitet baterije 700 mAh Li-ion
Maximum standby time 3 dana
Vreme punjenja 2 h
Mikrofon Ugrađen, sa zvučnicima
Funkcije Video pozivi, telefonski pozivi, lokacija LBS,GPS,A-GPS,- GSM,WiFi, bezbednosna zona, praćenje, SOS funkcija, daljinsko praćenje glasa, budilnik, SMS obaveštenja, telefonski imenik, funkcija ćaskanja, nagrade, pedometar, praćenje spavanja, daljinska kamera, galerija fotografija, matematička igra, raspored, pronađi sat, promenljiv teme
Ekran U boji, 1.44″
Ekran osetljiv na dodir Da
Aplikacija Forever Care (for IOS) ili Forever KidsCare (for Android)

EAN: 5900495070289
Proizvođač: Forever
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×