BG Elektronik d.o.o Beograd

Forever pametni sat za decu Patrolne šape KW-60 PLAVI

Cena:
5.490 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

Dečiji pametni sat KW-60 Paw Patrol (Patrolne šape) je ne samo izvor zabave, već i sigurnosni pratilac za roditelje. Sa funkcijama poput LBS pozicioniranja, telefonskih poziva i SMS poruka, pruža neprekidnu komunikaciju. SOS dugme osigurava hitnu pomoć, dok kamera, matematička igra i nagrade podstiču učenje. Tehnički podaci, kao što su MCU RDA8955 procesor, 32kB RAM i 0,08 M piksela kamera, garantuju performanse, dok ekran osetljiv na dodir dijagonale 1,44 inča omogućava laku navigaciju. Baterija od 400 mAh omogućava do 3 dana korišćenja, sa brzim punjenjem od 2 sata. Ovaj sat pruža sigurnost, zabavu i funkcionalnost u kompaktnom paketu.

Šifra: EZ-030246
Kategorija: Dečiji pametni satovi
Proizvođač: Forever


Pametni sat KW-60 sa likova iz crtanog filma Paw Patrol (Patrolne šape) nije samo uređaj za decu, već i nezamenljiv pratilac i pomoćnik roditeljima. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj pametni sat ne samo da je interesntan zahvaljujući svom šarenom dizajnu sa omiljenim likovima iz crtanih filmova, već nudi i niz funkcija koje ga čine neizostavnim elementom svakodnevnih aktivnosti vašeg mališana.

Inovativna LBS tehnologija lokacije i mogućnost upućivanja poziva i obaveštenja omogućavaju roditeljima da održavaju stalan kontakt sa svojim detetom, istovremeno obezbeđujući mir i bezbednost. Dodatno, u hitnim slučajevim, SOS dugme odmah obaveštava da je potrebna pomoć, a funkcija praćenja glasa omogućava roditeljima da suptilno provere da li je sve u redu.

Pametni sat KW-60 nije samo sigurnosni uređaj – on je i odlična zabava i edukativni alat. Integrisani sistem nagrađivanja, intrigantna matematička igra i korisne funkcije kao što su baterijska lampa ili budilnik čine sat ne samo gedžetom, već i interaktivnim okruženjem koje razvija veštine i podstiče učenje.

Za decu koja vole moderan dizajn i fascinantne funkcije, pametni sat KW-60 je nezamenljiv saputnik za zabavu i učenje. Dozvolite svom detetu da otkrije svet na moderan način uz pametni sat koji kombinuje funkcionalnost, bezbednost i zabavu u jednom jedinstvenom proizvodu.

Tehnički podaci
Aplikacija: Forever KidsCare
Kompatibilnost: iOS ≥ 8.0; Android ≥ 5.0
Komunikacija: 2G
MCU: RDA8955
RAM: 32 kB
Kamera: 0,08 M piksela
Slot za SIM karticu: Mikro sim

Karakteristike
Karakteristike: LBS pozicioniranje, telefonski poziv, telefonski imenik, SMS upozorenje, ćaskanje, SOS funkcija, budilnik, daljinska kamera, nagrade, pronađi sat, praćenje glasa, daljinsko isključivanje, matematička igra, baterijska lampa, vreme, datum
Mikrofon: Ugrađen

Ekran
Veličina dijagonale ekrana: 1,44"
Rezolucija ekrana: 128x128px
Ekran na dodir: Da

Baterija
Kapacitet baterije: 400 mAh
Maksimalno radno vreme: do 3 dana
Vreme punjenja: 2 sata

EAN: 5902983627289
Proizvođač: Forever
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Garancija
Period reklamacije: 24 meseci
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×