BG Elektronik d.o.o Beograd

GUESS Crossbody strap CORD BEIGE

Cena:
2.290 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

GUESS Crossbody strap CORD BEIGE - privezak oko vrata izuzetno moderan i ukusan dodatak za telefon koji potpisuje poznata modna kuća Guess.

Šifra: GUUCNMG4EE
Kategorija: Privesci i nakit za telefon
Proizvođač: Licensed Guess


GUESS Crossbody strap CORD BEIGE je izuzetno moderan i ukusan dodatak za telefon koji potpisuje poznata modna kuća Guess. Kaiš za telefon će vam omogućiti da zaštitite svoj pametni telefon od oštećenja ili gubitka, kao i da vam pruži priliku da telefon bude uvek blizu vas. Dodatna oprema pruža veliku pogodnost i udobnost telefona. Podesiva dužina od 150cm vam omogućava da je prilagodite svojim individualnim željama - skraćujete njenu dužinu koliko vam je potrebno.

Kaiš je veoma jednostavan za instalaciju - samo ubacite poseban umetak sa kopčom između zaštite kućišta i vašeg pametnog telefona. Kraj adaptera koji se završava karabinom izlazi iz otvora priključka za punjenje i ne ometa njegovu funkcionalnost i potpuno je kompatibilan sa bežičnim punjenjem. Karabiner pričvršćen za adapter omogućava vam da brzo odvojite kaiš sa telefona. Kaiš je univerzalan i odgovara skoro svim pametnim telefonima. Za korišćenje kaiša potrebno je imati futrolu za telefon.

U proizvodnji GUESS Crossbody strap-a korišćen je visokokvalitetni najlon. Materijal veoma izdržljiv i otporan na habanje, lagan i prijatan na dodir. Zlatni hardver potpisan logom brenda Guess daje ovom dodatku elegantan i prestižan izgled. Proizvod je proizveden po licenci brenda Guess.

  EAN: 3666339105051
  Proizvođač: Licensed Guess
  Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
  Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
  po osnovu zakona o zaštiti potrošača
  Ocena:

  Unesite kod sa slike

  Često kupljeni zajedno

  https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×