BG Elektronik d.o.o Beograd

CELLY Odvojiva futrola za iPad 7/8/9 gen sa magnetom

Cena:
6.990 rsd
*Cene su prikazane sa PDV-om

CELLY Odvojiva futrola za iPad 7/8/9 gen sa magnetom je zaštitna magnetna maska sa odovijivim zanjim delom koji prekriva ekran i služi kao postolje.

Šifra: BOOKMAG01BL
Kategorija: Futrole za tablet
Proizvođač: Celly


BOOKMAG: savršeno rešenje za zaštitu i svestranost!

Želite futrolu za tablet koja nudi pouzdanu zaštitu i neuporedivu svestranost? Naša futrola za tablet sa magnetnom odvojivom futrolom je specijalno dizajnirana da zadovolji vaše potrebe, nudeći savršenu kombinaciju zaštite i praktičnosti.

Evo zašto je naša futrola za tablet sa magnetnom odvojivom futrolom idealan izbor:

Pouzdana zaštita: Naša maska nudi sveobuhvatnu zaštitu za vaš tablet. Odvojiva magnetna futrola obavija vaš uređaj, pružajući sigurnu zaštitu od udaraca, ogrebotina i prašine. Možete biti mirni znajući da je vaš tablet bezbedan i bezbedan.

Neograničena svestranost: Magnetna futrola je dizajnirana da se odvoji, što vam daje maksimalnu fleksibilnost u korišćenju tableta. Futrolu možete koristiti kada vam je potrebna potpuna zaštita, a odvojiti je kada želite lakšu i praktičniju upotrebu tableta.

Jaka magnetna veza: Magnetno kućište se bezbedno povezuje sa futrolom zahvaljujući jakoj magnetnoj vezi. Futrola će ostati bezbedno pričvršćena za kućište tokom svakodnevne upotrebe, pružajući kontinuiranu i pouzdanu zaštitu za vaš tablet.

Elegantan i funkcionalan dizajn: naša futrola za tablet nudi ne samo visokokvalitetnu zaštitu, već i sofisticiran stil. Svojim elegantnim, tankim dizajnom, futrola dodaje notu klase vašem tabletu, upotpunjujući vaš moderan, profesionalni izgled.

Lak pristup svim funkcijama: Futrola je precizno projektovan da omogući lak pristup svim portovima, dugmadima i funkcijama na vašem tabletu. Nije potrebno skidati futrolu da biste u potpunosti koristili tablet. Možete puniti uređaj, povezati slušalice ili koristiti kameru bez ikakvih poteškoća.

Pogodnost i prenosivost: Futrola tableta je lagana i laka za nošenje. Možete lako ukloniti odvojivu magnetnu futrolu kada želite da smanjite težinu i ukupnu veličinu vaše torbe ili ranca. Naša futrola čini vaš tablet izuzetno prenosivim, omogućavajući vam da ga nosite gde god da krenete.

Izaberite našu futrolu za tablet sa odvojivom magnetnom futrolom i uživajte u savršenoj kombinaciji zaštite i praktičnosti. Obezbedite svom tabletu pouzdanu zaštitu kada vam je potrebna i nenadmašnu pogodnost kada želite lakšu upotrebu. Naručite sada i otkrijte novi nivo svestranosti za svoj tablet!

Materijal: Poliuretan
Primarna boja: Plava
Visina: 25,1 cm
Širina: 17,5 cm
Dužina: 1 cm
Težina: 180 gr

EAN: 8021735204091
Proizvođač: Celly
Uvoznik: BG Elektronik DOO Beograd
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca
po osnovu zakona o zaštiti potrošača
Ocena:

Unesite kod sa slike

Često kupljeni zajedno

https://www.bgelektronik.rs/images/banners/228.jpg ×